"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Suntem din nou în fața unor decizii care ne vor afecta pe noi și familiile noastre.
Luna noiembrie, în fiecare an, în America este luna destinată alegerilor la diferite nivele. Anul 2022, 8 noiembrie este ziua de votare în America. Anul acesta avem ocazia să votăm Senatori și Reprezentanți ai Camerei Reprezentative a Congresului American; guvernatori de state; senatori și reprezentanți la nivel de state; oficiali la nivel de județe; maiori la orașe. Suntem chemați să ne punem votul pe anumite legi care vor decide multe direcții ce vor afecta viața americană.

Sunt peste 15 ani de când, la această rubrică, în lumina Sfintelor Scripturi am mărturisit că schimbările climatice din zilele noastre, încălzirea globală mult discutată, sunt perturbările din soare, lună, stele și atmosferă nefiind cauzate în principal de activitățile omului. Am scris despre schimbările climatice privite sub aspect științific, politic, social, economic și religios.

Continuăm cu impactul celei de-a Patra Revoluții Industriale (4IR) în viața fiecăruia dintre noi. A Patra Revoluție Industrială este o suită de tehnologii emergente, multe dintre ele centrate pe procesarea și manipularea rețelelor de informații și date, cu un potențial de a genera efecte revoluționare în viață.

Suntem la încheierea unu alt an cu mari încercări și provocări pe plan spiritual, religios, social, economic și politic. Una din deosebirile pandemiei creată de molima SARS-CoV-2 și altele din istoria lumii este că acum am experimentat și experimentăm ceva unic în istoria lumii și anume consecințele nefaste a celei de-a Patra Revoluții Industriale, revoluția internetului.

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a avertizat luni, 1 Noiembrie 2021, pe liderii mondiali aflați la summit-ul COP26 asupra climei că mai avem „un minut până la miezul nopții” în cursa pentru o catastrofă climatică mondială. Regatul Unit a găzduit întâlnirile intermediate de ONU la Glasgow, Scoția, considerate una dintre întâlnirile diplomatice importante din istorie. „Umanitatea a depășit de mult ceasul cu privire la schimbările climatice”, a spus Johnson la ceremonia de deschidere a Summit-ului Liderilor Mondiali. „Mai este un minut până la miezul nopții în acel ceas de apocalipsă și trebuie să acționăm imediat.”

Pentru cei familiarizați cu această rubrică, cred că ați observat că încerc să scot în relief evenimente actuale cu referințe la Sfintele Scripturi. Credem și mărturisim că Sfânta Scriptură, Cartea Vieții, este actuală și are suficient material să-l putem raporta la ceea ce trăim, mai ales în aceste vremuri deosebit de grele, unice, prin care trece omenirea foarte greu încercată de virusul SARS-CoV-2 care a produs molima COVID-19 și care încă face ravagii. Trăim vremuri similare cu cele scrise de apostolul Pavel lui Timotei: Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învățătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute și își vor da învățători după poftele lor. (2 Timotei 4:3)
    
Suntem martori ai neputinței umane în fața neprevăzutului, dar în același timp conducătorii politici de azi folosesc orice metodă posibilă de a ține populația sub un control rigid chiar dacă se încalcă libertatea individului.
    
Ne confruntăm în aceste zile de octombrie 2021 cu o deviere vizibilă de la principiile insuflate de Creator în Cartea Vieții și îmbrățișarea tot mai accentuată la nivel politic, social, economic, cultural și chiar religios a ceea ce Daymond Duck numește un Cod Moral Nou (New Moral Code). (Daymond Duck este fondatorul și președintele organizației Prophecy Plus Ministries, membru al prestigiosului Pre-Trib Study Group, conferențiar și scriitor american din Knoxville, TN.)
    
Câteva realități ale îndepărtării de principiile Scripturii prezentate de Daymond Duck.
     
„„Ni s-a părut ceva nerealizabil când în 2012, ecologiștii din Națiunile Unite au cerut respingerea celor Zece Porunci și acceptarea regulilor date de UN Earth Charter ca și cod moral de guvernare al lumii. Susținătorii au numit aceasta o nouă formă de religie care nu conține noțiunea de Ființă Supremă. (Ceva similar cu acțiunea Satanei îndreptate spre Adam și Eva în Grădina Edenului). Pe 7 martie 2020, un oficial al ONU, Ahmad Shaheed, a sugerat că drepturile omului desemnate de ONU trebuie să aibă prioritate față de principiile credințelor religioase ale oamenilor. Shaheed a spus că legile multor națiuni au fost influențate de credințele religioase ale cetățenilor lor și el a susținut că legile națiunilor trebuie schimbate dacă sunt în conflict cu drepturile omului care au fost adoptate de ONU. În cuvinte simple: Acest oficial ONU a spus că națiunile sunt obligate să garanteze drepturile omului care sunt agreate de ONU. Mai concret: legile națiunilor care criminalizează avortul și comportamentul homosexual trebuie anulate. S-a mers până acolo că s-a cerut ca ONU să aibă dreptul de a decide ce este corect. Încetul cu încetul am ajuns în octombrie 2021 la acțiuni de: Subminare și distrugere a creștinismului (abolirea celor Zece Porunci; sprijinirea avortului, eutanasierea, problemele LGBTQ etc.); Identificarea și urmărirea indivizilor sub pretextul opririi răspândirii molimei; Apreciere pentru cei care susțin opiniile globaliste și pedeapsă pentru cei care nu o fac, etc.

Iată câteva evenimente foarte recente:

Miercuri 13 octombrie 2021, a fost raportat că Secretarul General al ONU a înaintat un raport Adunării Generale prin care a solicitat aprobarea „pedepselor penale împotriva oricărei persoane care critică teoria genului, orientarea sexuală, identitatea de gen și chiar educația sexuală”. Raportul numește Biserica Creștină o „amenințare flagrantă” și afirmă că „doctrinele Bisericii despre viață și familie constituie o încălcare a legii drepturilor omului”.
     
Acest lucru poate sau nu poate să fie aprobat, dar aceasta arată pericolul pe care guvernul mondial și religia mondială îl reprezintă pentru doctrina Bisericii, predarea Scripturilor, libertatea de exprimare etc.
     
ONU vrea să stabilească ce se învață sau nu despre avort, homosexualitate, creație, Biblie, Coran etc., în fiecare sistem școlar și să poată reduce la tăcere orice opoziție.
În SUA, miercuri, 13 octombrie 2021, s-a lansat spre dezbatere proiectul de lege de cheltuieli de 3,5 trilioane de dolari propus de Președintele Biden care printre altele îi va stimula pe oameni să trăiască împreună fără a se căsători și îi va penaliza pe cei care se căsătoresc. Celor care locuiesc împreună fără a se căsători li se va permite să-și raporteze veniturile separat din punct de vedere fiscal, făcându-i astfel eligibili la deduceri importante de la taxe și plasarea lor în categorii mai mici de impozitare. Cei căsătoriți, ca și până acum își vor declara veniturile împreună la formele de taxe, făcându-i astfel eligibili de intra în categorii mai mari de impozitare. Desigur că e o acțiune împotriva familiei și sperăm că proiectul de lege să nu treacă de Senatul SUA.

Luni, 18 octombrie 2021, LifeSiteNews a postat un articol interesant al Arhiepiscopului Catolic Vigano printre care se subliniază că elita globalistă folosește politicieni aleși cu atenție pentru a dezvălui în mod clar tipul de societate pe care doresc să o înființeze. Ei folosesc Covid și Schimbările Climatice pentru a crea un sistem de evaluare a comportamentului tuturor pentru a determina dacă cineva poate lucra, intra în magazine, călători, poate fi eligibil pentru asistență medicală, etc. Ei îi asigură pe oameni că sistemul lor se bazează pe fraternitate, dar nu în înțelesul creștin al cuvântului, fraternitate între toți cei ce fac ce spun ei. Ei declară respect pentru toate culturile și religiile (și respectă tot felul de idolatrie, imoralitate etc.), dar există o religie pe care nu o respectă și asta este creștinismul autentic.
     
Minciuna (înșelăciunea) este supremă și nu există loc pentru adevăr (cei care nu sunt de acord cu globaliștii sunt cenzurați, condamnați, vizați pentru anchetă etc., dar cei care sunt de acord cu ei sunt lăudați public, intervievați la televizor etc.).

Vineri, 15 octombrie 2021, evreul mesianic, autor și profesor de profeție Monte Judah a spus în „Actualizarea lumii mesianice: „ONU, așa cum v-am spus mai devreme, avea inițial un plan pe termen lung pentru a stabili o monedă digitală și un guvern mondial până în anul 2030. ONU a anunțat oficial că un guvern global mondial trebuie să fie pus în funcție până în anul 2023... Sună ca o mare, mare conspirație. Nu este o conspirație. A fost o conspirație acum 10-20 de ani, dar este implementată acum.” Iată un link către videoclipul lui: https://www.messianicworldupdate.com/latest-update
     
Secretarul Generalul Guterres al ONU dorește ca liderii mondiali să organizeze un „Summit global al viitorului” în 2023 pentru a studia modalități de a consolida guvernanța globală (a face guvernul mondial mai puternic) și pentru a se asigura că politicile globale sunt aplicate.

Miercuri, 13 octombrie 2021, referitor la întoarcerea semințiilor lui Israel în Țara Făgăduinței s-a raportat că 20.360 de evrei s-au întors în primele 9 luni ale anului 2021 și un total de 3.340.000 s-au întors din 1948.
Miercuri, 29 septembrie 2021, a fost raportat că Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene (IATA), Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) și Federația Internațională a Muncitorilor din Transporturi (ITF) au trimis o scrisoare liderilor din Adunarea Generală a ONU îndemnând o relaxare a restricțiilor Covid și a carantinelor pentru a preveni colapsul sistemului global de transport. Penuria face ca unele companii să iasă din afaceri (falimentează din lipsă de vânzări), alte companii cresc prețurile pentru a nu pierde profit. Având în vedere că liderii sindicali i-au avertizat pe liderii guvernamentali că restricțiile și carantinele Covid provoacă probleme de distribuție, nu este greu de crezut că deficitul actual de multe lucruri, inclusiv alimente, ar putea fi o altă criză creată. Un număr tot mai mare de experți avertizează că lipsurile (hrană, utilități, alimente etc.) vor face iarna aceasta foarte grea.
    
În Portland, Oregon, protestele numai din 18 octombrie 2021 au cauzat daune de 500.000 de dolari, iar poliția nu a făcut nimic, deoarece o nouă lege restricționează acțiunile ce le pot întreprinde. Multimiliardarul globalist și susținător democrat George Soros a dat cel puțin 1 milion de dolari unei mișcări antifa din Austin, TX, care protestau împotriva legii pentru viață a statului.
     
Vineri, 1 octombrie 2021, s-a raportat că un studiu al Departamentului de Apărare al S.U.A. pe 5,6 milioane de beneficiari Medicare cu vârsta de peste 65 de ani că marea majoritate a persoanelor care au fost spitalizate pentru Covid au fost complet vaccinate. Potrivit datelor, spitalizările și decesele sunt în creștere în rândul vârstnicilor complet vaccinați și acum depășesc spitalizările și decesele din rândul celor nevaccinați.

Marți, 18 octombrie 2021, după ce s-a raportat că fostul Secretar S.U.A., în vârstă de 84 de ani, a fost complet vaccinat, Colin Powell, a murit din cauza complicațiilor de Covid, s-a spus ulterior că a murit datorită cancerului de sânge, care l-a lăsat vulnerabil la Covid.

Venirea Domnului este foarte aproape. Dacă vrei să fii gata și să mergi în rai, trebuie să te naști din nou (Ioan 3:3). Dumnezeu te iubește, iar dacă nu ai făcut asta, recunoaște cu sinceritate că ești un păcătos; crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu născut din fecioară, fără păcat, care a murit pentru păcatele lumii, a fost îngropat și înviat din morți; cere-I să-ți ierte păcatele, să te curețe, să intre în inima ta și să fie Mântuitorul tău; apoi spune cuiva că ai făcut asta.””

”Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați !” v-o spun eu pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus (Marcu 13:37).

 

 

Evenimentele lunii iunie 2021 m-au determinat să revin la o temă foarte actuală cititorilor publicației: SEMNE ale vremurilor din urmă. Așa cum știți, deja, nu vă voi prezenta vremurile din urmă ci SEMNE detaliate prin Semințiile lui Israel + Erezii + Muntele Templului + Nenorociri Noi + Esticii (Împărații Răsăritului). Citind întreg articolul veți găsi informații despre Nenorociri.

Am scris în mai multe articole ale prezentei rubrici, planuri la nivel mondial ale ONU care-s planificate a fi duse la îndeplinire până în anul 2030.
Economia globală traversează cel de-al treilea super ciclu de dezvoltare, respectiv o perioadă de creștere economică, relativ, susținută, în care unul dintre statele lumii dă tonul. Ceva interesant este că nu SUA, dă tonul acestei creșteri ci China. Actualul ciclu se presupune că se va încheia în 2030.

Marea majoritate a cititorilor acestei publicații au constatat și pot spune că am constatat și eu că între cei care frecventează o biserică, cei mai mulți nu cred că trăim în ultimele zile ale istoriei umane și consideră tot ce se întâmplă ca un simplu fenomen cauză-efect similar cu alte perioade ale istoriei.

Evenimentele lunii martie 2021 m-au determinat să revin la o temă mai veche, dar foarte actuală: SEMNE ale vremurilor din urmă. Am scris și altădată că nu vă voi prezenta vremurile din urmă ci SEMNE detaliate prin Semințiile lui Israel + Erezii + Muntele Templului + Nenorociri Noi + Esticii (Împărații Răsăritului). Citind întreg articolul veți găsi informații despre Nenorociri.