"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

A trecut deja un an de când pandemia covidului s-a abătut asupra întregii lumi ca o pacoste. Într-o măsură sau alta, virusul originat în China a devastat economii și vieți. A răsturnat sisteme politice (vezi schimbarea guvernului american care a avut un președinte pro american, pro prosperitate care a fost schimbat mișelește cu un guvern corupt, fictiv, cu un președinte marionetă), a întrerupt cursul normal al omenirii și ne-a “întors pe dos”, mai la propriu sau mai la figurat.

Nu neg faptul că acest virus nenorocit este un pericol real pentru omenire. Cunosc personal oameni care au fost afectați de acesta, dar s-au făcut bine. Și cunosc și persoane pe care acest virus i-a răpus, dar aceștia au fost mai în vârstă sau au avut și alte probleme de sănătate care i-a răpus. Bineînțeles că orice viață este prețioasă și ne pare rău pentru fiecare persoană care fost afectată într-un fel sau altul sau chiar care au trecut din viață.

Însă am ajuns să lăsăm guvernanții noștri “dragi” atât de aici din Statele Unite cât și din România și alte țări, să ne conducă pe un drum necunoscut prin propagarea fricii și a minciunii. Că până la urmă, rata de supraviețuire a virusului este de 97% până 99.75%. Am îngăduit guvernelor să ne închidă afacerile, să ne închidă în casă, să ne închidă școlile, bisericile și alte instituții care sunt vitale unei vieți normale. Am îngăduit mass-mediei să ne spele pe creier cum că trăim în niște vremuri apocaliptice, cu un sfârșit sumbru la orizont. Și totuși a trecut mai bine de un an și spitalele sunt aproape goale. Miile de pacienți infectați de covid care au fost prevestiți cu atâta pasiune de către media că vor invada spitalele și nu vom mai avea locuri pentru pacienții cu afecțiuni “normale” nu au mai apărut.

Au apărut și vaccinurile, mai multe forme și versiuni, pentru mai multe “ramuri” de virus. Au apărut și divergențele în jurul lor (ia vaccinu nene - parcă îi aud pe pe “bișnițarii” de pe străzile Aradului în anii de după revoluție cu pastile anticoncepționale): dacă îl iei, nu ești asigurat că nu vei mai contacta virusul, sau dacă poți să nu mai porți mască sau alte modalități de acoperire a … gurii (am văzut multe persoane care poartă un fel de năframă la gât, cu care lucrează în tot felul de condiții neigenice apoi când intră în magazin, și-o pun la gură pentru a ne “ne proteja” pe noi de … covid) … jalnic. Vaccinurile nu sunt chiar obligatorii, dar este doar o înscenare prin care se încearcă până unde pot guvernanții noștrii să aplice presiunea asupra populației.

Apoi chestia cu masca. Doamne ce show! Să nu mai poți tu vedea un zâmbet pe fețele oamenilor? Să nu mai poți citi limbajul buzelor când vorbești cu cineva? Singurul lucru de care te protejează masca este protejarea de o amendă din partea slugilor guvernamentale. Am urmărit cu stupoare un video de prin Cehia, cum un individ era “reținut” de poliție, trântit la pământ pentru că fiul său de doar câțiva anișori (în jur la vreo 4-5) nu purta mască. Oare chiar așa de jos am ajuns să cădem? Să nu mai vedem omenirea din jurul nostru?

Doamne ferește să nu intri în vreun magazin sau instituție guvernamentală aici în America fără DPF (Dispozitiv de Protecție Facială - hai că sună bine descrierea) că sar pe tine oamenii cu gura ca și când ai fi ultimul criminal. Interesant este faptul că purtatul măștii și restricțiile draconice de control al populației din cauza virusului au devenit mai mult un simbol al stângii americane, un fel de sistem de manipulare al populației. State care au desființat restricțiile de control al populației din cauza covidului sau care nu le-au aplicat “cu sfințenie” ca Texas, Florida, Idaho, Oklahoma, South Dakota, Iowa, Arkansas, Florida, Utah, Missouri, Wisconsin sunt pe cale de a deveni adevărate motoare economice care vor conduce Statele Unite înainte, pe când state ca al nostru, Oregon, Washington, California și altele vor fi niște focare ale dezastrelor economice la cheremul guvernului federal.

Măștile și restricțiile economice nu sunt altceva decât o metodă prin care politicienii noștri să își arate “mușchii” politici și voința acerbă de a ruina tot ce este bun prin decrete și directive menite să distrugă tot ce este normal, totul de dragul puterii.

Eu cred că cetățenii se vor trezi la realitate și vor realiza că au fost “duși de nas” cu “zăhărelu”. Bruma de 1400 de dolari pe care guvernul american le-a aruncat-o cetățenilor este ca o fărâmitură aruncată câinilor comparat cu cei aproape 2 trilioane de dolari pe care guvernul i-a aprobat ca “ajutor de pentru virus” din care doar aproape 10% sunt ajutor direct pentru cei afectați de virus, în rest … ajutor pentru “trântori”, grupuri cu interese speciale și pentru cei care și-au pus pus nădejdea în guvernul federal și în noul lor “președinte”.

Sunt sigur că dacă materialul de față va fi găsit de către motoarele de căutare sau de către companiile de media socială, va fi etichetat ca o “știre falsă” deoarece elitele lumii s-au decis sa distrugă orice competiție, orice adevăr care nu se corelează cu viziunea lor de a distruge și manipula maselor în efortul lor de a controla și distruge lumea.

Doctorul Roger Hodkinson a explicat mai pe înțeles ce se întâmplă cu covidu într-o întâlnire publică la Edmonton, capitala provinciei canadiene Alberta. Dr. Roger este medic specialist în Patologie, care include Virusologia, a studiat la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. A fost președintele secției de Patologie al Asociației Medicale. A fost Profesor Asistent al Facultății de Medicină unde a predat mai multe clase. A a fost certificat de Colegiul Regal al Medicilor și Chirurgilor din Canada ca patolog general în 1976. În prezent este Președintele al unei Companiei de Biotehnologie din Carolina de Nord care se ocupă de vânzări de teste Covid-19.

“Există o isterie publică nefondată generată de mass media și politicieni. Este cea mai mare farsă din istoria modernă a omenirii. Nu există nici o modalitate prin care să se poată controla virusul în afară de practicile generale de igienă practicate până acuma și protejarea persoanelor în vârstă sau a celor a căror sistem imunitar este afectat sau compromis. Virusul Covid nu trebuie promovat mai mult decât un sezon de gripă agresivă. Acesta nu este Ebola sau Sars, ci este un joc sumbru unde politicienii se joacă de-a medicina și acest lucru este un joc foarte periculos. Nu ar trebui să existe nici o acțiune în plus decât măsurile care s-au luat anul trecut la începutul pandemiei, când oamenii au stat acasă, au luat vitamine și am băut supă de pui și am evitat să vizităm persoanele în vârstă și când oamenii s-au decis să se întoarcă la muncă, nu au avut nevoie de nimeni care să le spună când să înceapă munca și când să se oprească.

Măștile sunt cel mai nefolositor lucru care se poate face pentru a opri un virus. Nu există nici o evidență care demonstrează eficacitatea acestora. Măștile de hârtie sau de pânză sunt mai mult un focar de infecție decât o modalitate de prevenire a virusului. Distanțarea socială este la fel de ne-efincientă. De fapt aceasta a fost promovată de un elev de liceu care a folosit distanțarea socială într-o lucrare într-o clasă, iar politicienii noștri consideră aceasta ca pe un act “științific”.

Cât despre testele pentru Covid, și vreau să subliniez faptul că sunt implicat în afacerea de a vinde aceste teste covid, acestea nu scot în evidență infecția în sine ci mai degrabă alimentează isteria publică. Testele publicului ar trebui să înceteze imediat și să fie făcute doar la spital în cazul când pacientul se prezintă la spital cu afecțiuni respiratorii. Tot ce ar trebui să facem este să protejăm persoanele vulnerabile și să le dăm doze mai mari de vitamine în fiecare zi, doze care s-au dovedit folositoare în prevenirea infecției cu virusul secolului 21.

Efectele neașteptate ale virusului s-au dovedit a fi mult mai dure decât virusul în sine: o creștere mare a ratei sinuciderilor, închiderea afacerilor mici și mijlocii, servicii funerale, nunți și alte evenimente publice. Covidul este doar un alt fel de gripă. Lăsați oamenii să decidă pentru ei însăși. Politicienii ar trebui să facă legi care să ajute oamenii și nu să se amestece în afaceri medicale. Sunt indignat că s-a ajuns la acest nivel de stupiditate politică și aceasta ar trebui oprită mâine.”   ***