"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pe data de 7 martie 2020, la biserica Agape a avut loc un eveniment de strângere de fonduri pentru emisiunea Păstorul Cel Bun din România. Câteva zeci de invitați s-au bucurat de acest eveniment prin care au avut ocazia să sprijine o lucrare bună din România.

În anul 1995, Dumnezeu a pus în inima grupului The Messengers din Portland, SUA viziunea de a răspândi Evanghelia Lui Hristos prin intermediul televiziunii în România. După 2 ani de rugăciuni, cercetări și pregătiri îndelungate, Dumnezeu a deschis o ușă pentru producerea și difuzarea emisiunii “Păstorul Cel Bun” în România.

Grupul The  Messengers alături de alte biserici românești din SUA  au cumpărat primul spațiu de difuzare în cadrul unei televiziuni locale  din 10 mai 1997, primul episod fiind difuzat în orașul Sibiu. Au urmat mai apoi orașele Arad, Craiova, Timișoara, Oradea și satele din împrejurimi.

În fiecare săptămână aproximativ 2 milioane de oameni au avut ocazia să asculte Evanghelia prin intermediul emisiunii Păstorul Cel Bun.