"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

În anul 1995, Dumnezeu a pus în inima lui Dan Damian și a grupului The Messengers din Portland, SUA, viziunea de a răspândi Evanghelia Lui Hristos prin intermediul televiziunii în România. După doi ani de rugăciuni și pregătiri îndelungate, Dumnezeu a deschis o ușă pentru producerea și difuzarea emisiunii “Păstorul Cel Bun” în România.

Grupul The  Messengers a cumpărat primul spațiu de difuzare în cadrul televiziunii locale Antena1 din Sibiu și primul episod a fost transmis în 20 aprilie 1997 în Duminica Floriilor. Au urmat orașele Arad, Craiova, Timișoara, Oradea și multe alte orașe. În fiecare săptămână, mii de oameni au avut ocazia să asculte Evanghelia prin intermediul emisiunii “Păstorul Cel Bun”.

The Messengers are ca partener asociat în misiunea pe care o face în România, pe Asociația Misionară Creștină Emanuel din Sibiu.

Prin aceasta se distribuie mii de Biblii anual în mod gratuit, tuturor celor ce solicită o Biblie și mulți oameni au fost atinși de Dumnezeu prin intermediul acestei emisiuni. Există nenumărate mărturii cum Dumnezeu a atins inimile telespectatorilor prin muzica și mesajele difuzate prin intermediul emisiunii “Păstorul Cel Bun” și mulți din ei care și-au dedicat viața Domnului Isus Hristos, mărturisind credința în El prin botezului în apă.

Începând din 1997 până în aprilie 2003, emisiunea putea fi urmărită doar în câteva orașe din România. Din 2003 emisiunea, a început să fie difuzată pe canalul național Tele 7ABC. Apoi în perioada anilor 2004 - 2011 în fiecare sâmbătă de la 10:30 am și duminica de la 8:00 am pe canalul național OTV, care se adresa unui număr mult mai mare de telespectatori.

Din 2012 până în prezent, emisiunea se transmite pe canalul național Nașul Tv în fiecare Sâmbătă de la ora 10:00 la 11:30 și în fiecare Duminică de la ora 14:00 la 15:30. Emisiunea poate fi urmărită și pe internet accesând www.nasul.tv la ora transmisiei din România.

“Păstorul Cel Bun” care se difuzează în fiecare Duminică, îl are ca producător pe Dan Damian și se realizează cu ajutorul oferit de misiunea The Messengers, biserica Agape Biblie Church din Portland Oregon și cu sprijinul tuturor celor ce simt nevoia să ajute financiar aceast proiect. Diferiți pastori și biserici din Romania, împreună cu cântăreți și diferite grupuri, alcătuiesc emisiunea de Duminică.

Începând din anul 2009 emisiunea “Păstorul Cel Bun” care se difuzează Sâmbăta, are ca gazdă pe păstorul Luigi Mițoi din Chicago, iar producătorul ei este Ciprian Caizar. Această emisiune se realizează prin susținerea financiară a bisericii Betania din Chicago. Partenerii emisiunii din Romania, implicați în consiliere și răspândirea Bibliilor, sunt Nicu și Cornelia Bisboacă din Sibiu și Asociația Misionara Creștină Emanuel.

Ne rugăm în continuare ca Dumnezeu să păstreze mai departe ușa deschisă la răspândirea Evangheliei și prin această metodă mass-media. Ne rugăm ca numai El să ne dea inspirație și resursele necesare în tot ceea ce facem, spre slava Lui, zidirea bisericii Sale și mântuirea oamenilor. Mulțumim tuturor, pentru sprijinul în rugăciune și suportul dumneavoastră financiar! “Din El, prin El și pentru El, sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci Amin”! Romani 11:36

Fiți binecuvântați,
Dan Damian - The Messengers