"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

VALORILE SCRIPTURII IGNORATE ŞI SCOASE AFARĂ DIN VIAŢA SOCIALĂ


Multe ar fi de scris despre nivelul degradant al societăților creștine în secolul XXI, care ignorând, încetul cu încetul valorile Scripturii au ajuns să fie făcute de rușine de mișcarea modernă musulmană. Ceea ce creștinismul a renunțat de bună voie, islamul îl impune cu forța. Vă las pe voi, cititorii mei, privind la cele de mai jos să vă dați seama ce ușor am renunțat la valorile Scripturii, ferindu-ne de ”tradiție”, ”să nu fim înapoiați”, ”să nu fim ca cei de la țară”. Am răstălmăcit Scriptura admițând că putem să bem, să participăm la jocuri de noroc, putem să ne permitem ce-și permit cei fără Dumnezeu. La nivelul conflictelor să mergem la tribunal. Acceptăm ușor divoțul. La nivel financiar, am acceptat că ne putem întinde mai mult decât ne este plapuma ș.a.m.d.

 

 

 

VALORILE SCRIPTURII PRELUATE DE ISLAM ŞI IMPUSE ÎN VIAŢA SOCIALĂ


Populaţia musulmană este într-o creştere rapidă de 35 la sută. La nivel mondial, musulmanii au o rată de creştere dublă
față de restul populaţiei, ceea ce face ca musulmanii în toată lumea îşi ceară respectarea legilor lor interne fără a ţine cont de legile statului respectiv.

Șeful unei grupări musulmane din Germania, a declarat pentru Deutsche Welle că ei insistă pentru drepturi speciale, făcând o analogie cu pedepsele care există în legislaţia internaţională privitoare la homofobie şi antisemitism. În Danemarca, o organizaţie musulmană cere introducerea unei "zone Sharia" în regiunile cu predominare musulmană. In aceste regiuni ar trebui să acţioneze un fel de "poliție morală", care ar trebui sa fie vigilentă și să nu permită consumul de alcool, jocurile de noroc și mersul la discoteca. Nu se precizează în cerinţele organizaţiei dacă aceste îngrădiri îi vizează doar pe musulmani, sau pe toţi locuitorii acelui raion.

În Anglia, Franţa, Belgia, Spania au apărut aşa zişii "judecători", specialişti in Sharia, care decid cine e de vină și cine nu în cazul unui conflict între musulmani.

Pakistanul, unde legea Sharia este foarte strictă, şi o vă reamintesc pe Asia Bibi (rugați-vă în continuare pentru ea; încă este în închisoare de un an de zile, pentru că a spus unei colege, că Isus Christos e viu), în curînd  va depăşi Indonezia si va fi ţara cu cea mai numeroasă populaţie musulmană din lume. Și în SUA numărul populaţiei musulmane în curând se va dubla și va ajunge la peste 6,2 milioane. La fel, în curând, un sfert din populaţia Israelului va fi musulmană, etc, etc.

Musulmanii cuceresc teritorii de influenţă şi demografice. La începutul lunii noiembrie 2011, Pamella Geller columnist al WND şi autor al cărţii “Opriţi islamizarea Americii” a fost invitată la o întâlnire al grupării tea-party, la hotelul Hyatt din Sugar Land, Texas. Înaintea evenimentului, întâlnirea a fost oprită la intervenţia “Muslim Mafia”, pentru că invitata este împotriva extremismului musulman.

Vă scriam în alt număr de greşeala de abordare a eliminării lui Gadhafi. Citiţi mai jos, fără să mai comentez, unul din rezultatele intervenţiei NATO şi SUA în Libia, ca pe vremuri în Afghanistan.

"În calitate de ţară islamică, am adoptat sharia ca lege esenţială şi orice lege care va încălca sharia va fi nulă din punct de vedere legal şi neavenită", a declarat Abdeljalil, unul din liderii Consiliului Naţional de Tranziţie din Libia, în faţa a zeci de mii de persoane reunite pentru o ceremonie de proclamare a "eliberării" ţării.

La jumătatea lui septembrie 2011, liderul autorităţilor de tranziţie afirmase deja că islamul va fi principala sursă a legislaţiei în noua Libie, respingând însă orice "ideologie extremistă".

Abdeljail a citat ca exemplu legea privind divorţul şi căsătoria care, în timpul regimului lui Muammar Kadhafi, interzicea poligamia şi autoriza divorţul. "De exemplu, legea privind divorţul şi căsătoria (...) această lege este contrară sharia şi nu mai este în vigoare", a declarat Abdeljalil. El a anunţat, de asemenea, deschiderea băncilor islamice în Libia, care conform legii islamice interzic orice dobândă. "Există intenţii bune în spatele reglementării legii privind băncile. Vom încerca în special să înfiinţăm bănci islamice care (...) vor interzice dobânda excesivă pe viitor, conform tradiţiei islamice", a declarat el.

“Preconizăm desigur să intrăm în politică şi în cursa pentru primele alegeri legislative care vor avea loc”, a asigurat într-un interviu Amin Belhach, unul din liderii grupării islamiste Fraţii Musulmani şi membru al noii autorităţi a rebelilor Consiliul Naţional de Tranziţie (CNT) din Libia.

El insistă să fie foarte clar că islamul şi democraţia nu au fost înfrânte. “Credem că democraţia este necesară şi că poporul este sursă a puterilor, care trebuie să fie separate”, a declarat Bellach la recepţia oferită la un hotel din Tripoli, unde sunt găzduiţi numeroşi liderii politici ai CNT.

SEMNUL PE FRUNTE SAU PE MÂNĂ


Ori de câte ori am avut ocazia v-am prezentat informaţii referitoare la evoluţia cipului sau mai clar, identificatorul pe bază de frecvenţa radio. (RFID = Radio Frequency Identificator Device), ca instrument de identificare a obiectelor, animalelor şi persoanelor. Urmăresc săptămânal evoluţia tehnicii RFID, interesându-mă nu atât de tehnica implantării cipului, ci mai mult tehnica aplicării cipului. Bătrânul Ioan, apostolul, exilat pe insula Patmos în descoperirea pe care o are cu privire la vremurile din urmă a scris că semnul de identificare ce va fi elaborat de fiară va fi aplicat PE mână sau PE frunte. Fiarei care se ridica din pământ i s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn PE mâna dreaptă sau PE frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa 13.15-18).

În capitolul următor din Apocalipsa găsim că un al treilea înger i-a zis lui Ioan: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei PE frunte sau PE mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!” (Apoc. 14:9-11).

Deşi mulţi mesageri astăzi, apasă pedala atenţionării implantării cipului, vreau să vă informez şi să vă atenţionez, că deşi se aplică acelaşi principiu al cipului implantat, comunicarea informaţiilor, la distanţă prin sistemul de frecvenţa radio, aplicarea cipului pe pielea umană, mai specific pa mână sau pe frunte este o descoperire ştiinţifică folosită de Mire să-şi pregătească Mireasa. Cine citeşte să înţeleagă!

Aşa cum am scris, la începutul anului 2011, AgerPress în 22 februarie 2011 a publicat un articol despre compania japoneză Nippon Telegraph and Telegram Corp. Communications Science Laboratories, care a pus în circulaţie un cip aplicat pe mână, care monitorizează mişcările purtătorului. Dispozitivul, arată ca un ceas mic de mână, are cameră de înregistrat, microfon şi poate măsura orice mişcare făcută de purtător, trimite informaţia la un computer ce colectează datele. Funcţie de informaţiile transmise se pot înregistra activităţile persoanei purtător al cipului.

Pacienţilor cu un mare pericol al bolilor de inimă, cu ajutorul cipului, se monitorizează mişcările inimii fiind mult mai uşoară comunicarea în caz de intervenţia medicului înainte de a se produce un atac de cord.

În acelaşi an, la câteva luni diferenţă, o descoperire similară a fost lansata în America prin UI (University of Illinois). În prima jumătate a lunii noiembrie 2011 am primit revista lunară a companiei IFM Effector în care pe ultima pagină se găseşte articolul ce l-am tradus aici:

Tatoo electronic aplicat pe piele.

Rezultat al dezvoltării ştiinţifice în domeniul electronic, firişoare foarte subţiri, incolore, pot fi aplicate pe pielea umană la fel de uşor ca un tatuaj permanent sau  temporar. Se preconizează ca, în curând, pacienţii spitalelor să nu mai fie cuplaţi la monitoare prin cabluri şi dispozitive, în schimb,la înregistrarea intrării în spital să li se aplice o ştampilă electronică care  va fi tatuată pe corp. Medicii vor putea, astfel, nu numai să ţină evidenţa datelor personale ale pacienţilor, dar şi să monitorizeze semnele lor vitale, fără a se atinge de corp.

Noua ştampilă electronică, un tatuaj aplicat pe pielea umană, marchează un progres major în interacţiunea om-maşină. Circuite minuscule de semiconductori din ştampila de tatuare se aşează pe piele în direcţia fibrelor muscular, se întind cu pielea şi monitorizează activităţile musculare ale purtătorului, activitatea inimii, mişcările din creier. Informaţiile electronice sunt transmise fără fir la un echipament medical de recepţionare pe sistem computerizat..

Tatuajul electronic descoperit, deocamdată se va aplica temporar, pentru a evita groaza produsă de cipul vremurilor din urmă. Înainte ca pacientul purtător al tatuajului electronic să iasă din spital, pelicula electronică se va putea îndepărta de pe piele, rămânând o amprentă ca la un tatuaj normal, temporar.

Aplicarea tatuajului nu aderă la piele cu adeziv. Formaţiuni electronice, invizibile, numite interacţiuni van der Waals sunt mesagerii informaţiilor de la om la echipamentul de recepţie electronic.

Cercetătorii de la Universitatea din Illinois care au lansat metodologia tatuajului electronic, au prezentat şi alte componente electronice similare: senzori, LED-uri, tranzistori, condensatori de frecvenţă şi fără fir, condensatori auto, antene.

Studierea funcţiei cerebrale,acum este imposibil, în condiţiile normale, de mediu. Trebuie folosit sistemul EEG, pacientul trebuie să fie într-un cadru de laborator şi să poarte o cască specială, dar noua tehnologie va putea face posibil examinarea creierului folosind tatuajul electronic fără alt dispozitiv auxiliar în conexiune cu corpul uman, și în condiții normale de mediu.

"Tehnologia se poate folosi la oameni, în lumea fizică şi cibernetică într-un mod foarte natural şi foarte confortabil pentru purtător", a declarat profesorul UI, Todd Coleman, care a condus echipa de cercetare.