"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Continuând subiectul tratat în edițiile anterioare, de data asta, voi da mai multe citate ale liderului olandez Geer Wilders depsre mișcarea musulmană. Așa cum, presupun că știți, joi, 23 iunie 2011, liderul olandez national-liberal Geert Wilders, a fost declarat nevinovat de Curtea Supremă a Olandei, fiind judecat pentru incitare la ură rasială declarându-se deschis împotriva invadării musulmanilor în lume. Asociații de fanatici musulmani și extremiști de stânga l-au dat în judecată pe Wilders, dar sentința definitivă de nevinovăție s-a dat pe baza recunoașterii legale a dreptului oricărui olandez la libera exprimare, inclusiv împotriva islamului.

 

 

            Așa cum am mai scris, în anul 2011 tot mai multe mişcări populare, ale lumii, sub pretextul libertății și democrației au loc în țări ca: Libia, Tunisia, Egipt, Siria, Iordania, Pakistan, Iran, Yemen, Arabia Saudită şi guvernele acestor țări nu acordă libertatea religioasă cetățenilor lor și azi, în secolul XXI, în lumea islamică oamenilor li se refuză dreptul de a se converti de la Islam la o altă religie, pentru că legea Sharia stipulează, că aceasta ar fi o crimă cu sancţiuni la fel de grave ca și pedeapsa capitală

            În 15 februarie la Viena, Elisabeth Sabaditsch-Wolff, care criticase islamul, a fost condamnată pentru a-l fi numit pe Mahomed, fondatorul islamului, drept "pedofil". Verdicte comparabile pentru alte critici ale islamului au fost pronunţate şi în Franţa, Belgia şi Anglia. I-a fost interzis lui Jean-Marie Le Pen [fondatorul Frontului Naţional francez] să zică: "În ziua când vom avea în Franţa nu cinci milioane, ci 25 de milioane de musulmani, ei sunt cei care vor comanda. Şi francezii vor avansa lipiţi de ziduri, vor coborâ de pe trotuare cu ochii în pământ". Mark Anthony Norwood [membru al Partidului Naţional Britanic] a trebuit să dea jos de pe fereastra sa un afiş pe care scria "Islam out of Britain" ["Islamul afară din Marea Britanie"]. Iar belgianul Daniel Féret [fondatorul Frontului Naţional belgian], declarat neeligibil pentru zece ani, a trebuit să efectueze o pedeapsă cu munca în domeniul integrării. El ceruse "repatrierea" imigranţilor, care pentru el erau "criminali", şi alocarea de ajutoare sociale numai belgienilor şi "europenilor". Cu ocazia acestor hotărâri, Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a considerat că era urmărit un "scop legitim" şi că restrângerea libertăţii de exprimare în acest caz era "necesară într-o societate democratică".

Este curios că în nici unul din aceste cazuri nu au fost incitări la violenţă. Aceste observaţii depăşeau măsura, potrivit judecătorilor naţionali, pentru că incitau la "ură" sau la "discriminare" – concepte care se pot răspândi cu uşurinţă şi pot fi utilizate pentru a exclude opinii politice nedorite.

Iată câteva din declarațiile lui Wilders:

            Islamul este periculos. Islamul doreşte să stabilească un stat pe pamânt guvernat de legea sharia islamică. Islamul are drept scop supunerea, fie prin persuasiune, fie prin intimidare sau violenţă a tuturor non-musulmanilor, inclusiv creştinii. Islamul este o ideologie de cucerire. Acesta utilizează două metode pentru a atinge acest obiectiv: prima metodă este sabia. Ştiţi ce figurează pe steagul Regatului Arabiei Saudite, o ţară în care Bisericile creştine sunt interzise şi creştini nu au voie să poarte o cruciuliţă? Există o sabie uriaşă, chiar sub crezul islamic. Mesajul este clar. Fără sabie, islamul nu ar fi putut să-şi răspândească crezul. A doua metodă este imigrarea. Mohamed, fondatorul islamului, şi-a învăţat adepţii cum să cucerească prin imigrare atunci când s-au mutat de la Mecca la Medina. Acest fenomen de cucerire prin imigrare este numit al-Hijra (n.t. Hegira). De peste 30 de ani Europa se confruntă cu al-Hijra.

            Islamul se răspândeşte ca focul ori de câte ori oamenilor le lipseşte curajul să spună că valorile lor sunt mai bune decât valorile islamice. Islamul se răspândeşte extraordinar de repede deoarece Coranul spune în mod explicit că musulmanii sunt “cei mai buni oameni apăruţi în cadrul omenirii”, şi că non-musulmanii sunt “cele mai rele creaturi”.

            Islamul se răspândeşte extraordinar de repede peste tot în Occident unde elitele politice, academice, culturale şi mass-media sunt lipsite de curajul de a proclama cu mândrie – aşa cum cred că noi toţi ar trebui să proclamăm – următoarele: Cultura noastră iudeo-creştină occidentală este mult mai bună şi mult superioară culturii islamice. Trebuie să fim mândri să spunem asta!

            Presa britanică a dezvăluit modul în care aşa-numiţii “Talibanii londonezi” ameninţă să ucidă femeile care nu poartă vălul musulman în cartierul Tower Hamlets din capitala Londra. În unele cartiere reglementări islamice sunt deja puse în aplicare, de asemenea, prin forţă ele sunt impuse şi non-musulmanilor. Drepturile femeii sunt călcate în picioare. Ne confruntăm cu baticuri şi burqa, cu poligamia, cu mutilarea genitală a femeilor, cu crimele de onoare în cazuri în care bărbaţii îşi omoară soţiile, fiicele sau surorile, deoarece acestea nu se comportă în conformitate cu normele islamice. Sondajele de opinie arată că este în creştere influenţa acelor musulmani care trăiesc în conformitate cu cerinţele Islamului agresiv, în special în rândul tinerilor.

            Creştinii sunt rugaţi să urmeze exemplul lui Isus. Musulmanilor li s-a ordonat să urmeze exemplul lui Mohamed. Acesta este motivul pentru care este periculos islamul. În timp ce creştinismul predică dragostea, islamul propovăduieşte ura şi violenţa, ură şi violenţă pentru toată lumea care nu este de religie musulmană.

            Mohamed a participat personal la epurarea etnică din Medina, unde jumătate din populaţie era evreiască. Mohamed a ajutat la tăierea capetelor lor. Pe patul de moarte a ordonat adepţilor săi să cureţe Arabia de toţi evreii şi creştinii. Şi astăzi, simbolurile creştine sunt interzise în Arabia Saudită. Dacă purtaţi o cruce în Arabia Saudită, te trimit la închisoare.

Şi acum, Europa începe să arate ca Arabia. ... un sondaj a arătat că în Bruxelles, capitala Uniunii Europene, jumătate din tinerii musulmani sunt antisemiţi. Este periculos pentru evrei să se plimbe pe străzile din Bruxelles. Dacă purtaţi o cruce sau o kippah în anumite zone urbane din Europa de astăzi, riscaţi să fiţi bătuţi. În capitala ţării mele, Amsterdam, un conducător de tramvai a fost forţat să îşi ascundă crucifixul, în timp ce colegelor sale de religie musulmană li se permite să poarte văl.

            Nu de mult, autorităţile bisericii creştine din oraşul danez Aarhus au decis să plătească aşa-numiţii “bani de protecţie” la “paznicii de securitate” musulmani care îi asigură că vizitatorii bisericii nu sunt hărţuiţi de către tinerii musulmani.

            La data de 31 martie 2010, musulmanii au intrat în catedrala romano-catolică din Cordoba, Spania şi au atacat gardienii cu cuţitele. Ei au susţinut că această catedrală a fost a lor.

Recent, un episcop din Suedia a trimis o scrisoare la preoţi sfătuindu-i să evite convertirea la creştinism a solicitanţilor de azil din ţările islamice, deoarece transformarea ar risca să îi facă să-şi piardă viaţa.

            În Ţările de Jos, autorităţile oraşului Amsterdam înregistrează căsătoriile poligame. Autorităţile de la Rotterdam servesc numai mese halal (n.e. mese garantate cu mancare autoizata de legile islamice) în cantinele municipale. Teatrele furnizează locuri separate pentru femeile care nu au voie să stea alături de bărbaţi. Bazinele de înnot municipale au ore de înnot separate pentru bărbaţi şi femei, avocaţii musulmani nu trebuie să se ridice în picioare când judecătorii intră în sălile de judecată.

            Între timp, evreii nu mai sunt în siguranţă pe străzile noastre. În Amsterdam, oraşul Annei Frank, evreii sunt din nou hărţuiţi pe stradă. Chiar şi liderii politici au recunoscut că în Olanda viaţa a devenit nesigură pentru evrei. Ştiți ce au spus? I-au sfătuit pe evrei să emigreze. Evreii sunt deja în fugă către Israel, dar eu spun: evreii nu trebuie să plece, musulmanii violenţi trebuie să plece!

            Putem vedea ce ne pregătește Islamul dacă ne uităm la soarta creştinilor din lumea islamică, cum ar fi copţii în Egipt, maroniţii în Liban, asirienii în Irak şi creştinii din Pakistan si în altă parte. Aproape în fiecare zi bisericile sunt incendiate şi creştinii sunt asasinaţi în ţările islamice.

            Într-un raport privind persecuţia creştinilor în lume, Arhiepiscopul Twal din Ierusalim a scris recent, citez: “În Orientul Mijlociu pentru a fi creştin înseamnă a accepta că trebuie să faci un mare sacrificiu. De mult prea multe ori şi în multe locuri creştinii suferă diverse ameninţări. În unele ocazii, casele si bisericile le sunt arse, iar oamenii sunt ucişi. Râuri de lacrimi curg acum în Orientul Mijlociu, unde există doar un singur refugiu sigur pentru creştini. Singurul loc din Orientul Mijlociu unde creştinii sunt în siguranţă este Israelul.

            Ne confruntăm cu tulburări politice în ţările arabe. Popoarele arabe îşi doresc libertatea. Cu toate acestea, ideologia şi cultura islamului este atât de adânc înrădăcinată în aceste ţări că adevărata libertate este pur şi simplu imposibilă atât timp cât islamul rămâne dominant.

            Un sondaj recent în Egiptul post-revoluţionar a constatat că 85 la sută din egipteni sunt convinşi că influenţa islamului în politică este bună, 82 la sută cred că aceia care comit adulter ar trebui să fie omorâţi cu pietre, 84 la sută doresc pedeapsa cu moartea pentru apostați. Presa se referă la evenimentele din lumea arabă azi ca primavara arabă. Eu o numesc iarnă arabă.

            Creşterea islamului înseamnă creşterea legii sharia în sistemele noastre judiciare. În Europa avem deja testamente sharia, şcoli sharia, bănci sharia. Marea Britanie are chiar instanţe judecătoreşti sharia.

            Multe şcoli din Belgia şi Danemarca servesc elevilor numai "halal food" (adică mâncare acceptată de religia musulmană, fără carne de porc sau carne de animal nesacrificat conform ritualurilor musulmane).

            În Franţa, profesorii de şcoală sunt îndrumaţi să evite autorii care sunt consideraţi "ofensivi" musulmanilor, inclusiv Voltaire şi Diderot. Istoria Holocaustului nu mai poate fi predată în şcoală din cauaza sensibilităţii musulmane.

În Anglia, tribunalele "Sharia" fac acum parte oficial din sistemul legislativ britanic (tribunalele sharia sunt instanţe judecătoreşti musulmane, care acţionează şi din moschei - n.t.)

Multe cartiere ale orașelor din Franţa sunt astăzi zone de "necirculat" pentru femeile fără capul acoperit cu un şal.

            Evreii părăsesc Franţa în număr record, fugind de cel mai crunt val de antisemitism de la al doilea război mondial. Franceza este o limbă vorbită astăzi curent pe străzile din Tel Aviv şi Natania, din  Israel  .

            " Pew Research Center " a raportat că jumătate din musulmanii francezi consideră loialitatea lor faţă de islam mai puternică dacât loialitatea lor faţă de Franţa ( Pew Research Center este o organizaţie americană care oferă opţiuni, atitudini şi tendinţe ale opiniei publice din SUA şi din lume - n.t.)

            Să nu încerce nimeni să vă păcălească cu faptul că islamul ar fi o religie. Desigur, Islamul are un dumnezeu, o lume de apoi şi cele 72 de fecioare. Dar, în esenţă, Islamul este o ideologie politică. Este un sistem care stabileşte reguli precise pentru societate şi pentru viaţa fiecărei persoane. Islamul vrea să dicteze fiecare aspect al vieţii. Islamul înseamnă "resemnare" sau supunere. Islamul nu este compatibil cu libertatea sau cu democraţia, pentru că se străduieşte să obţină "sharia", in dorința de a deveni o religie totalitară.

Acum ştiţi de ce Winston Churchill a numit Islamul "cea mai retrogradă forţă din lume" şi de ce a comparat "Mein Kampf" cu Coranul.

            Elvetia se confrunta cu tensiuni provocate de imigrantii tot mai numerosi. Un grup de imigranti musulmani intentioneaza sa ii determine pe elvetieni sa isi schimbe steagul national. Ei spun ca steagul tarii incalca drepturile celor care nu sunt crestini. Motivul ar fi dat de crucea alba pe fond rosu, asa cum arata steagul elvetian, scrie EU Times.
            Situatia este tensionata si va oferi motive in plus oamenilor de a vota partidul de extrema dreapta din Elvetia. Primii care au cerut schimbarea steagului au fost cei de la asociatia de imigranti denumita "Secondos Plus". Reprezentantul lor, croatul catolic Ivica Petruscich, a spus ca aceasta cruce alba de pe steag nu reflecta multiculturalitatea actuala a Elvetiei.
            Ingrijorator este faptul ca Elvetia are acum un procent de 20% din populatie reprezentat de imigranti. Dintre acestia, 400.000 sunt musulmani, adica 5% din populatie. Cei mai multi sunt albanezi, urmati de turci. Exista si arabi sau musulmani bosniaci care sustin aceasta initiativa.

Extremistii islamici vor infiintarea a trei state independente in Marea Britanie, care sa functioneze sub legea shariei.

 Ce va zic voua, zic tuturor: Vegheati, a spus Domnul Isus