"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Am mai scris despre împânzirea lumii cu musulmani fiind încă un semn, încadrat la capitolul Nenorociri. Articolul de față este o continuare a unui articol scris in ediţia din octombrie 2010 și justifică prin evenimente actuale, adevăruri scrise atunci neștiind prea multe de ce se va întâmpla în anul 2011 când tot mai multe mişcări populare sub pretextul libertății și democrației au loc în țări ca: Libia, Tunisia, Egipt, Siria, Iordania, Pakistan, Iran, Yemen, Arabia Saudită. Zic sub pretextul libertății și democraţiei pentru că în lumea islamică, oamenilor li se refuză dreptul de a se converti de la Islam la o altă religie, pentru că legea Sharia stipulează, că aceasta ar fi o crimă cu sancţiuni la fel de grave ca și pedeapsa capitală.

 


Musulmanii oriunde se află, formează o naţiune aparte (Millatun Wahidah). Credinţa musulmană este cea care decide naţionalitatea în Islam şi nu teritoriul geografic, culoarea, rasa sau limba. Apartenenţa islamică nu e determinată de graniţe geografice. Au ajuns musulmani pe tot globul înafara celor 46 ţări cu preponderenţă musulmană, pe baza majorităţii populaţiei. Populaţia musulmană din lume este în jur de un miliard cinci sute de milioane, ceea ce constituie o formidabilă putere umană, cu creștere anuală de peste 6,4 la sută.

       
Pe plan economic mondial, ţările musulmane produc împreună două treimi din petrolul lumii, 70% cauciuc, 75% iută, 67% mirodenii, două treimi de ulei de palmier, 50% fosfat, 40% staniu; o mare cantitate de bumbac, ceai, cafea, lână, uraniu, mangan, cobalt şi multe alte bunuri şi minerale. Există şi o cantitate uriaşă de gaz natural în ţările musulmane.

       
Ce are asta de-a face cu escatologia? În primul rând e limpede că vremurile ce le trăim sunt inundate de prooroci mincinoşi. Nu e nici o mirare, pentru cei ce credem Scriptura, că Domnul Isus a spus-o foarte clar: Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi. (Matei 24:11), Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori. (Matei 7:15). Pe lângă existenţa proorocilor mincinoşi, cartea Apocalipsa scoate în evidenţă apariţia în vremurile din urmă a Proorocului Mincinos, care nu va face altceva decât să înşele, să distrugă, şi să determine lumea să se închine Fiarei. După felul cum acţionează acest popor, pot spune că Proorocul Mincinos se va ridica dintre musulmani. De ce?

            
Musulmanii sunt a doua grupare religioasă din lume, după creştinism care, cu toate confesiunile, are peste 2 miliarde, cu o creștere anuală doar de 1,46 la sută. Se estimează, în statisticile Națiunilor Unite că unul din cinci pământeni este musulman, prin naștere sau credința ce o practică. Musulmanii sunt mai puţin divizaţi în comparaţie cu creştinii. Musulmanii se impun prin ocupaţie forţată, atacă puternic în multe locuri din lume, împotriva oricui nu este de acord cu ei. Doctrina lor de credinţă este că nu există alt dumnezeu înafară de Alah şi că Mahomed este mesagerul lui Alan, este profetul lui Alan, un profet mincinos ai cărui adepţi produc teroare în întreaga lume. 

           
Musulmanii sunt chemaţi să se angajeze tot mai mult în războiul sfânt (jihad) pentru supremaţia totală a cuvântului lui Alah pe tot globul, şi astfel spun ei, va dispărea necinstea, frauda, nedreptatea şi subjugarea. Dacă musulmanii nu iau sabia, declară ei, pământul va continua să trăiască în sărăcie şi mizerie.

             
Sunt două direcţii de întindere a islamului. Una este prin amăgirea, prin înşelarea că acceptând principiile şi doctrina musulmană, lumea în care trăim va deveni mai bună. A doua este prin atacurile teroriste, prin distrugere.

                   
În realitate scopul acțiunilor militare din Libia, din martie septembrie 2011 nu a fost protejarea civililor de Ghaddafi, ci protejarea intereselor sistemului bancar internaţional, obţinerea controlului asupra puţurilor de petrol libiene fiind doar un mijloc de anihilare a puterii liderului libian. Aceasta este părerea lui German Sterligov un antreprenor şi activist social rus, al doilea milionar oficial al Rusiei de după căderea URSS, care din 2005 a renunţat la “binefacerile civilizaţiei” şi s-a mutat cu familia într-o pădure din Siberia. De fapt, de ce s-a intervenit militar doar în Libia? De ce NATO, SUA, Franța și Marea Britanie s-au dus acolo pentru “a face dreptate” şi a “restaura democraţia”. De ce a fost aleasă această ţară în mod special? De ce a fost “democraţia occidentală” atât de obsedată de ideea eliminării lui Ghaddafi şi de distrugere a Libiei, ţara cu cel mai ridicat nivel de trai din Africa, printr-un scenariu similar cu cel din Irak? De ce “rebelii” au fost și sunt susţinuţi de SUA, Franţa, Marea Britanie şi de către alte ţări NATO știind foarte clar colaborarea lor cu luptători Al Qaeda? Răspunsul este simplu: instaurarea, în final, al unui regim totalitar musulman, în Libia. Cum, de NATO și aliații? Nu, nicidecum, de rebelii ajutați de NATO și aliați.

           
Sâmbătă 17 septembrie 2011, Agenția de Presa franceză a lansat avertizarea liderului spiritual al Iranului, ayatolahul Lai Khamenei, către națiunile arabe de a nu se lăsa influențate de SUA sau NATO în alegerea tipurilor de regimuri politice postrevoluţionare. “Să nu aveţi niciodată încredere în America şi în regimurile criminale britanice, franceze şi italiene care v-au cotropit pământurile de mult timp”, a declarat ayatolahul Ali Khamenei cu ocazia unei conferinţe internaţionale islamice desfăşurate sâmbătă la Teheran. “Mereu să fiţi bănuitori cu privire la intenţiile lor şi să nu vă lăsaţi amăgiţi de zâmbetele lor pentru că în spatele acestor zâmbete şi promisiuni deşarte se ascund conspiraţii şi
trădare”, a mai adăugat el. Ayatolahul Khamenei a mai susţinut că SUA şi NATO vor încerca să-şi impună influenţa şi asupra noilor guverne din Egipt, Tunisia, Libia şi alte state din Orientul Mijlociu. El le-a cerut arabilor din regiune să nu-i lase pe occidentali să-şi urmeze planurile şi să-şi apere tradiţiile Islamice. “Nu-i lăsaţi pe duşmanii voştri să scrie în locul vostru principiile viitoarelor voastre guvernări. Nu lăsaţi principiile Islamice să fie sacrificate pentru interese de termen scurt”, a mai adăugat el.

               
Luna septembrie 2011 este o lună cu semnificaţii deosebite în direcția acaparării a tot mai mult teren a musulmanilor în lume. Astfel, Autoritatea palestiniană este hotărâtă ca la întâlnirea din 20-23 septembrie 2011, să depună o moțiune la Consiliul de Securitate al ONU în care să ceară recunoaşterea statului Palestina, care, în acest fel ar deveni al 194-lea membru al organizației. Aproape 150 de țări și-au exprimat suportul acestei moțiuni printre care este și China. Dintre acestea, 100 țări au recunoscut deja existența Statului Palestina. SUA este încă în dubiu. Se așteaptă un veto împotrivă. Vom vedea.

           
Din lipsă de spațiu mă opresc aici și voi reveni cu voia Domnului.

               
Ce vă zic vouă, zic tuturor: VEGHEAŢI ! a spus Domnul Isus prin Marcu 13:37.