"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

În perioada 8 – 13 octombrie 2010, am avut parte de o deplasare scurtă şi rapidă, în interes de serviciu, cumpărând un utilaj pentru Benchmade Knife Co. din Oregon City, Oregon, SUA de la compania italiană, Losma de lângă Milano. Am participat şi la Târgul European de Utilaje BIMU de la Milano. Ar fi multe de spus, dar mă rezum la concluzia unor discuţii avute cu lideri de companii şi vizitatori din Italia, Marea Britanie, Olanda, India, Taiwan.

 


Fără a deschide subiectul intr-una din seri s-a comentat în mod critic invazia musulmanilor în Europa. Nu s-a comentat plecarea românilor în Europa, migrarea ţiganilor prin Europa, ci pericolul constatat de cei cu care am discutat este generat de invazia musulmanilor. Noul premier al Olandei a fost ales, spunea o familie de olandezi, pentru că nu am mai putut face nimic împotriva invaziei şi l-am ales pe Mark Rutte care a anunţat măsuri de austeritate şi reducere a imigraţiei acesta, dup alegeri, însă, a declarat ca va oferi musulmanilor credite deosebite. Un altul spunea că biserica catolică nu poate face nimic ci doar să-i tolereze, şi eventual să le adopte principiile şi nu invers. Joi, 14 octombrie 2010, la depunerea jurământului, în faţa reginei Beatrix, noul premier Rutte a spus:„Este absolut necesar să înăsprim legile imigraţiei, aici, în Olanda...Vom fi deschişi întotdeauna solicitanţilor de azil, care cer în mod corect şi onest ospitalitatea Olandei, dar nu putem accepta un număr atât de mare de imigranţi” ... pe de altă parte a spus el „Eu nu sunt îngrijorat de islam” (AFP).


Statisticile arată că prin 2020, 50 la sută din copii din Olanda sub vârsta de 18 ani vor fi musulmani. Actorul filmului Lord of the Rings, John Rhys-Davis, a trebuit să dea explicaţii la afirmaţia ce a făcut-o: “Populaţia islamică în creştere în Europa este o catastrofă demografică care atacă civilizaţia vestică”. Liderul Partidului Libertăţii, extremistul olandez, Geert Wilders, este într-un proces de judecată pentru incitare la ură rasială şi discriminare faţă de musulmani.


Am mai scris despre împânzirea lumii cu musulmani fiind încă un semn, încadrat la capitolul Nenorociri. Musulmanii oriunde se află, formează o naţiune aparte (Millatun Wahidah). Credinţa musulmană este cea care decide naţionalitatea în Islam şi nu teritoriul geografic, culoarea, rasa sau limba. Apartenenţa islamică nu e determinată de graniţe geografice. Au ajuns musulmani pe tot globul înafara celor 46 ţări cu preponderenţă musulmană, pe baza majorităţii populaţiei. Populaţia musulmană din lume este în jur de un miliard cinci sute de milioane, ceea ce constituie o formidabilă putere umană.

Pe plan economic mondial, ţările musulmane produc împreună două treimi din petrolul lumii, 70% cauciuc, 75% iută, 67% mirodenii, două treimi de ulei de palmier, 50% fosfat, 40% staniu; o mare cantitate de bumbac, ceai, cafea, lână, uraniu, mangan, cobalt şi multe alte bunuri şi minerale. Există şi o cantitate uriaşă de gaz natural în ţările musulmane.


Ce are asta de-a face cu escatologia? În primul rând e limpede că vremurile ce le trăim sunt inundate de prooroci mincinoşi. Nu e nici o mirare, pentru cei ce credem Scriptura, că Domnul Isus a spus-o foarte clar: Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi. (Matei 24:11), Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori. (Matei 7:15). Pe lângă existenţa proorocilor mincinoşi, cartea Apocalipsa scoate în evidenţă apariţia în vremurile din urmă a Proorocului Mincinos, care nu va face altceva decât să înşele, să distrugă, şi să determine lumea să se închine Fiarei. După felul cum acţionează acest popor, pot spune că Proorocul Mincinos se va ridica dintre musulmani. De ce?


Musulmanii sunt a doua grupare religioasă din lume, după creştinism care, cu toate confesiunile, are peste 2 miliarde. Musulmanii sunt mai puţin divizaţi în comparaţie cu creştinii. Musulmanii se impun prin ocupaţie forţată, atacă puternic în multe locuri din lume, împotriva oricui nu este de acord cu ei. Doctrina lor de credinţă este că nu există alt dumnezeu înafară de Allah şi că Mahomed este mesagerul lui Allah, este profetul lui Allah, un profet mincinos ai cărui adepţi produc teroare în întreaga lume.


Musulmanii sunt chemaţi să se angajeze tot mai mult în războiul sfânt (jihad) pentru supremaţia totală a cuvântului lui Allah pe tot globul
, şi astfel spun ei, va dispare necinstea, frauda, nedreptatea şi subjugarea. Dacă musulmanii nu iau sabia, declară ei, pământul va continua să trăiască în sărăcie şi mizerie.


Sunt două direcţii de întindere a islamului. Una este prin amăgirea, prin înşelarea că acceptând principiile şi doctrina musulmană, lumea în care trăim va deveni mai bună. A doua este prin atacurile teroriste, prin distrugere.


În cartea sa „Forţa raţiunii”, Oriana Fallaci scrie că Europa este tot mai mult o provincie islamică, o colonie a islamului. Jurnalista italiană are dreptate scriind că bătrânul continent, lăcaş al creştinismului foarte uşor a acceptat infiltrarea islamului. Sunt doi factori care contribuie la aşezarea islamului în Europa. Scăderea populaţiei băştinaşe şi nevoia urgentă a forţei de muncă din afară. Populaţia Europeană este în scădere. Ca să fie menţinută forţa de lucru Uniunea Europeană are nevoie de 1,6 milioane de emigranţi pe an, iar pentru a se plăti pensiile în ţările Uniunii e nevoie de 13,5 milioane de imigranţi, anual, care să lucreze. Cu fiecare din aceştia mai vin în jur de 5 membri ai familiei. Cei mai mulţi care invadează Europa, cu scopul oficial al găsirii unui loc de muncă sunt musulmanii.


Creştinismul în Europa a devenit o valoare tradiţional-istorică. Scăderea numărului de credincioşi, în zilele pe care le trăim califică Europa ca „un nou continent întunecat”. Statisticienii estimează moscheele din Marea Britanie cu mai mulţi închinători decât Biserica Angliei.


Cercetătorii escatologici cred că trăim al treilea mare jihad al istoriei lumii. Primul a fost marele jihad de pătrundere forţată a islamului în China. Al doilea mare jihad a fost creat de Imperiul otoman. Citind istoria României vom găsi atrocităţile create de turci în numele lui allah pe teritoriile locuite de români. Al treilea mare jihad a început în timpul războiului Uniunii Sovietice din Afganistan şi se continuă şi azi.


Scopul celui de-al treilea mare jihad este să scoată influenţa vestului din Orientul Mijlociu şi să se restaureze supremaţia musulmană în Orient şi apoi în lumea întreagă.


Victoria musulmană din Afganistan împotriva Uniunii Sovietice a fost cea mai mare încurajare a lansării globalizării islamice. Cei ce atunci i-au ajutat pe musulmani, au acum de suferit. Osama bin Laden cu grupul lui numit „războinicii sfinţi”, grup format din musulmani din mai multe ţări islamice, au creat, în 1998, „fatwa”, un legământ de interpretare a Coranului obligatoriu de respectat, legământ care spune: „Uciderea creştinilor, evreilor, americanilor şi aliaţilor lor – civili şi militari – este o datorie individuală a fiecărui musulman care trebuie îndeplinită în fiecare ţară în care este posibil aşa ceva cu scopul de a elibera moschea Omar (din Iersualim) şi moschea sfântă Mecca din strânsoarea în care se află şi eliberarea întregului pământ ”musulman” de sub ocupaţie străină. Acestea trebuie rezolvate în conformitate cu cuvintele lui allah: „luptă-te cu păgânii...”, „luptă-te cu ei până va dispare sărăcia şi mizeria şi va veni judecata şi credinţa în allah, pe tot pământul”.


Nu trebuie să subestimăm impactul legământului „fatwa” asupra a milioane de musulmani, şi teroarea care o creiază Osama bin Laden şi azi. Du-te pe oricare aeroport al lumii şi vezi realizările lui Osama bin Laden. S-a ajuns că 15 la sută din cei 1,5 miliarde de musulmani să devină dedicaţi punerii în practică a legământului. Asta înseamnă că sunt peste 200 milioane de musulmani răspândiţi pe tot globul îndoctrinaţi pentru acte terorism.


Musulmanii preiau teritorii în care se mută ajungând să depăşească numărul local de rezidenţi, concluzionează un studiu realizat şi publicat la începutul lunii octombrie 2010 de organizaţia Religion and Public Life.


Coordonatorul studiului Brian Grim spune că se estimează 1 milion jumate musulmani în întreaga lume şi se constată o creştere în putere prin depăşirea populaţiei băştinaşe. "Dacă vizitezi Marea Britanie, Franţa, în unele oraşe din Suedia şi Olanda, se poate vedea un mare procent de musulmani în rândul populaţiei”. "În Marea Britanie sunt unele locuri în care există atât de mulţi musulmani că non-musulmanii nu pot pătrunde. Ele sunt numite zone "no-go" pentru non-musulmani, a explicat el. "Din acest motiv, apar încălcări ale drepturilor omului. S-au raportat atacuri asupra creştinilor în Marea Britanie, unde evanghelişti britanici au fost opriţi de poliţie să predice Evanghelia. Poliţistul musulman i-au oprit şi le-a spus că nu au voie să predice evanghelia în acel loc", se scrie în raport. 

"În unele locuri din Europa există deja cazuri de aplicare a legii Sharia (legii religioase islamice) printre musulmani. Ea a devenit o problemă semnificativă, deoarece populaţia musulmană în unele ţări din Europa de Vest s-a ridicat să-şi ceară drepturi". Se ştie că, după legea Sharia, următorul pas este o presiune sporită asupra populaţiei non-musulmane.

"În unele locuri din Europa, musulmanii au creat panică prin violenţă", a declarat Jonahtan Racho de la
International Christian Concern of Islam. "Unii dintre musulmanii britanici au plecat în Afganistan şi Pakistan pentru a participa la tabere de instruire teroristă."  O agenţie de presă din India a raportat că la începutul lunii octombrie 2010, 20 de musulmani cetăţenii britanici au fost prezenţi la o tabără de antrenament pakistanez pentru a se pregăti pentru Mumbai, India, Marea Britanie.


Şi SUA este invadată tot mai mult de musulmani. Numărul de musulmani din Statele Unite este în creştere, şi Grim spune că numărul mare câştigă tot mai mult influenţă, în domeniul politic, media, şi chiar economic. Nu e de mirare ce se întâmplă în oraşe ca New York.


"Mărimea populaţiei musulmane, dimensiunea unui grup religios, de obicei, solicită necesitatea de a avea locuri de închinare. Chiar dacă nu e un procent mare, dar e un număr semnificativ, ei pretind loc de închinare", a spus Grim. Cu toate acestea, Racho spune că americanii trebuie să fie precauţi, deoarece există o relaţie între cererea de construcţie a unei moschei şi răspândirea unei ideologii. "Unele grupuri musulmane folosesc libertatea religioasă a Statelor Unite de a importa o ideologie radical islamică", a explicat Racho.

"Aceasta este o ideologie foarte radicală, care este o ameninţare la adresa securităţii naţionale a Statelor Unite". Racho spune că realitatea de influenţă islamică a crescut şi nu poate fi trecută cu vederea. "Pot să vă asigur că banii pentru moschei vin de la forţele de care nu au nici o legătură cu credinţa islamului radical. Acest lucru este foarte important. "Trebuie să existe un sentiment de responsabilitate pentru că dacă-i vom lăsa să ne arunce ideologiile lor de ură, vom plăti şi preţul care este şi va fi foarte costisitor", a spus Racho.