"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

În  ediţia prezentă vă voi prezenta răspunsuri la întrebarea: Încotro se îndreaptă America? Voi reveni la un subiect tratat în multe ediţii ale revistei: SEMNE ale vremurilor. În timp ce America cu noul preşedinte prin acţiunile ce le intreprinde nu face altceva decât să creieze anturajul descoperirii mâniei lui Dumnezeu, şi nicidecum a-şi continua menirea de a fi o speranţă pentru întreaga lume, Esticii îşi extind influenţa în lume şi terorismul cibernetic intensifică Nenorocirile lumii.  Ca o reamintire semnele vremurilor le-am categorizat în cinci direcţii folosind acrostihul SEMNE, şi anume sunt evenimente legate de Seminţiile lui Israel, Ereziile vremurilor din urmă, Muntele Templului, Nenorociri şi Esticii. Urmărind evenimentele ultimelor două săptămâni văd America tot mai mult depărtându-se de principiile iudeo-creştine, îmbrăţişând erezii manifestate prin depărtarea Americii de Domnul Dumnezeu. Nenorocirile financiare americane s-au extins în lumea întreagă şi sunt fără precedent. Nenorocirile date de terorismul cibernetic creiază tot mai multă instabilitate, accentuând strâmtorarea printre neamuri. Esticii cu specificare la China împânzesc lumea cucerind tot mai multe teritorii terestre, financiare, economice, sociale.

Vă scriu acest articol din văzduh, fiind în drum spre România la circa 40,000 feet (în jur de 12,000 metri), -54 F (-48 C) temperatura afară, zburând cu viteza terestră de 570 mile pe oră (915 km pe oră).
 


PREŞEDINTELE OBAMA LA NIVEL DE DUMNEZEU PENTRU UNII AMERICANI


America, ţară fondată pe principii creştine, a ajuns la cea mai cunoscută prosperitate mondială, călăuzindu-se moral, social şi economic după principiile Scripturii, dar începând din 2008, în mod oficial l-a scos pe Domnul Isus afară din poziţia de mijlocitor între Dumnezeu şi om. Pe vremea domnului preşedinte George W. Bush, numele Domnului Isus a fost interzis să apară în viaţa politică, ştiind foarte clar că Christos Domnul este singurul mijlocitor între Dumnezeu şi om. Cu alte cuvinte cu bună ştiinţă guvernanţii americani au tăiat legătura cu Dumnezeul cerului şi al pământului. Puţini sunt oamenii curajioşi ca Rick Warren, care să aibă îndrăzneala să se roage la inaugurarea noului preşedinte în numele lui Isus. Iată că am ajuns în februarie 2009, când nici nu i s-a uscat bine cerneala de semnare a jurământului şi Barack Hussein Obama ia locul lui Isus în inima unor americani.


Compania virtuală Harris, a făcut un sondaj, pe internet întrebând americani care este persoana cea mai admirată de ei, şi pe care are numi-o erou. Dacă până în 2009 în toată istoria Americii oricând a fost făcut un asemenea sondaj, persoana Domnului Isus a fost pe primul loc, anul acesta, 2009, preşedintele Barack Hussein Obama a devenit eroul numărul unu pentru mulţi americani. Ca să va dau câteva detalii prezentate de WorldNetDaily vineri 20 februarie 2009, criteriile după care au fost clasificaţi eroii unor americani au fost următoarele: persoana care face ce este drept indiferent de consecinţe (89 procente); persoana care nu renunţă la scopul propus până nu-l duce la îndeplinire (83 procente); persoana care întrece aşteptările celor din jur (82 procente); persoana care depăşeşete împotrivirile (81 procente); persoana care stă pe poziţie în vremea crizelor (81 procente).


Aşa cum te miri iubite cititor, aşa m-am mirat şi eu pe de o parte, iar pe de altă parte nu e ceva nou, pentru că cei care ar trebui să vorbească din Biserici, tac din gură nefiind corect politic, ”nefăcând politică”, iar cei obraznici şi cei care nu-l cunosc pe Domnul Isus îşi ridică glasul şi vorbesc la asemenea sondaje.


S-a ajuns până acolo că preotul Rev. Tony La Torre de la Biserica Apostolică Sfântul Filip din San Francisco, a făcut o lumânare cu o icoană în geam cu poza preşedintelui Obama numind-o ”Sfântul Obama”, devenind astfel primul ”sfânt” negru de la colonizarea Americii. De la Christams-ul lui 2008, s-au vândut peste 700 de lumânări cu ”sfântul Obama”.


Prin cele de mai sus şi multe altele de acest gen ce se petrec în America, vedem pe zi ce trece, că Domnul Isus este eliminat tot mai mult din ecuaţie, nefiind iubit şi acceptat. El este Dumnezeu, a respectat şi respectă personalitatea umană, dar îşi descopere mânia lui Dumnezeu peste fii neascultării, şi vremea e la uşă când mânia lui Dumnezeu se va revărsa peste America şi peste întreaga lume.
 


RATA ŞOMAJULUI FĂRĂ PRECEDENT ÎN ISTORIE


Deşi, personal, lucrez pentru companii care prosperă în aceste vremuri de criză orizontul este destul de întunecat. Pentru Biserica lui Christos nu trebuie să fie o mirare, pentru că ea, Mireasa, este în aşteptarea Mirelui, şi vremurile de strâmtorare între neamuri trebuie să apară aşa cum ne zice Scriptura.
  

Organizaţia de presă Asociated Press, joi 19 februarie 2009, a publicat ştirea că de la începutul anului s-a ajuns la un nivel fără precedent în istoria Americii. Astfel în săptămâna 1-7 februarie 2009 s-a ajuns la nivelul ca 6.54 milioane de oameni să beneficiază de ajutor de şomaj. Ultimele patru săptămâni, cu şomajul în creştere sunt tot mai alarmante. Se estimează tot atâţia care nu au sau nu mai au access la beneficiile de şomaj.


Dominique Strauss-Kahn, şeful Fondului Monetar Internaţional a declarat pentru Associated Press că situaţia economică a lumii se înrăutăţeşte tot mai mult depăşind o situaţie similară înregistrată în timpul celui de-a doilea război mondial.


Suntem în faza de imposibilitate a ajuta ţările sărace, care generează rsicul ca unel
ţări să nu spravieţuiască în anul 2009. ”Nu ar trebui să ne uităm numai la situaţia economică şi să ne uităm la bărbaţi şi femei care ajung la disperare în urma pierderii locurilor de muncă şi a surselor de existanţă” a spus domnul Straus la forumul de competiţie de la Paris din 19 februarie 2009.    


TERORISMUL CIBERNETIC


Revista Presa Latina a publicat marţi 17 februarie 2009 o creştere cu 40 procente ale atacurilor computerelor din SUA cu impact în sistemele federale guvernamentale. Cele mai multe atacuri vin dinafara SUA, special din China. Hackerii chinezi atacaă nu numai SUA ci şi alte ţări ale lumii. Germania a înfiinaţat prima unitate armată specializată în războiul cibernetic.


Am mai scris despre războiul cibernetic, lansat la scară mondială de atacurile ruseşti din 2007 asupra Estoniei, blocând sistemul bancar, ministerele şi internetul pe întreg teritoriul estonian. Tot în 2007 atacuri cibernetice au fost lansate de Chinezi asupra Germaniei.


În 2008 hackerii chinezi au pătruns în bazele de date ale Pentagonului, în reţeaua de computere ale campaniilor presidenţiale americane.


Deşi China şi Rusia sunt pe primul loc în cursa înarmării cu hackeri care sparg serverele occidentale, nici românii nu se află mai prea jos având peste 13 la sută din spărgătorii de computere mondiale.


Accesul pe internet îşi are avantajele lui extraordinare, dar în acelaşi timp este sursa de atac din afară în interiorul computerului personal.


Săptămâna trecută am primit o ofertă pe Google că îmi oferă orice poză care o vreau de pe internet. Aşa că cei care sunt conectaţi cu poze la Hi5, Facebook, Reunion şi altele de acest gen sunt pasibili de a fi publicate oriunde sunt cerute.


Atacurile cibernetice, nu constă numai în colectarea de date din computere dar şi introducerea de virusuri, care pot crea şi mai mari nenorociri.


Devenind tot mai dependendenţi de computere în curând va fi uşor ca omul să fie controlat din afară fără a-şi da seama de asta. Desigur că asemenea procedeu este diavolesc, că numai diavolul sare gardul, şi tocmai de aceia va fi folosit şi de Antichrist punând stăpânire pe fiinţa umană fără acceptul personal al acesteia.


Uneori ne gândim la nenorocirile sociale şi economice. Un atac cibernetic la un computer personal cu multe date economice poate crea la nivel de individ şi afaceri nenorociri de mari proporţii.
 


ESTICII PREGĂTESC ARMAGHEDONUL
                       

Aşa cum scriam acum doi de zile China, când se întrezărea ca această ţară din Răsărit, din parte de est a Isarelui să devină foarte prosperă în exprotul de produse, întrecând cu mult importarea produselor. Suntem în 2009 când făcându-se bilanţul anului 2008 la nivel mondial, China a devenit a treia ţară din lume pe linie economică.  A întrecut Germania şi se apropie de Japonia şi SUA.


Datorită performanţelor obţinute, în luna februarie 2009 China a devenit al 22–lea membru al Băncii Inter-American Development, cu infleunţă puternică şi decisivă în  America Latină şi Africa. China se împânzeşte în Europa, Africa, toate Americile, ajungând la un nivel logic ca atunci când împăraţii pământului se vor aduna pentru războiul de la Armaghedon, să fie uşor a răspunde împăraţilor Răsăritului.


Iată contextul Scripturii: Al şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din răsărit. Apoi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei, şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite şi care se duc la împăraţii pământului întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic. – „Iată, Eu vin ca un hoţ. Ferice de cel ce veghează şi îşi păzeşte hainele, ca să nu umble gol şi să i se vadă ruşinea!” – Duhurile cele rele i-au strâns în locul care pe evreieşte se cheamă Armaghedon. (Apocalipsa 16: 12-16)