"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Pe parcursul mai multor ediţii, la această rubrică ca răspuns la întrebarea „Încotro se îndreaptă America?”, vin în continuare cu detalierea unor realităţi care indică calea spre distrugere a acestei ţări, dragi nouă. Aşa cum am promis, în acestă ediţie prezint alte două aberaţii ale preşedintelui ales, Barack Hussein Obama: Legiferarea folosirii embrionului uman în experienţele de laborator;  Furtul şi minciuna – ”greşeli inocente” pentru oficialităţile americane. Pe lângă acestea suntem în era când sodomiţi intră în posturi înalte de guvernare, trecând prin comisiile de selectare ca şi porcul prin mocirlă, murdărit dar merge mai departe murdărind pe cei din jur.

Într-un anume sens o aprob pe secretara de stat, Hillary Clinton, care a scăpat ca prin urechile acului la confirmarea pe poziţie, o aprob deci când a proclamat: ”o nouă eră pentru America”. Preşedintele Barack Ussein Obama a început noua eră americană, dând primul telefon diplomatic lui Mahmoud Abbas preşedintele Autorităţii Palestiniene şi primul interviu acordat unui post de televiziune, postului Al-Arabiya demonstrând prioritatea arabilor în agenda prezidenţială.


Am prezentat în ediţia anterioară aprobarea dată de preşedintele Barack Hussein Obama a folosirii banilor culeşi de la taxe pentru finanţarea avorturilor din lumea întreagă. Pe bună dreptate Joe Scheidler, fondatorul organizaţiei Pro-Life Action League l-a numit pe Obama ca fiind cel mai pro-abortion preşedinte ce l-a avut America.
 


19. LEGIFERAREA FOLOSIRII EMBRIONULUI UMAN ÎN EXPERIENŢELE DE LABORATOR


Nu sunt specialist în domeniu dar, înainte de a intra în subiect vreau să scriu ce am aflat despre celulele stem embrionare.  Celulele Stem sunt definite ca fiind celule ale corpului uman capabile de a se transforma în orice celulă din orice organ. Cercetătorii spun că celulele stem nu sunt celule specializate pentru un anume funcţie şi e posibil să fie capabile să se dividă, adică să înlocuiască alt tip de celulă "defectă", lipsă, sau afectată de vreo boală. Există mai multe metode de a recolta celulele stem, iar una dintre acestea este recoltarea din sângele cordonului ombilical, la naştere.


Colectarea de celule stem este cunoscută în lume chiar şi în România.
Prima bancă privată de celule stem din Romania şi primul laborator pentru procesarea sângelui provenit din cordonul ombilical s-a deschis la Cluj-Napoca la Cord Blood Center. Se fac bani frumoşi şi din această practică dând posibilitatea femeilor însărcinate, să li se recolteze şi să li se păstreze (la minus 196 grade Celsisu), în condiţii de siguranţă celule, care li se promite că în caz de nevoie pe parcursul vieţii, copilul sau o rudă de gradul I, vor beneficia de transplant de celule stem şi vor putea fi trataţi de anumite boli de ficat sau de rinichi, leucemie sau cancer, cu ajutorul acestor celule. România are trei centre de acreditare pentru transplant de celule stem: Timişoara, Bucureşti şi Târgu Mureş.         

Problema controversată a celulelor stem este că în unele cazuri implică distrugerea embriounului şi implicit şi a vieţii.
           

Domnul George W. Bush a limitat acordarea de fonduri federale numai la anumite tipuri de cellule stem, fără aprobarea distrugerii embrionului, fără distrugerea vieţii. Viaţa este dată de Dumnezeu şi numai El poate face ce vrea cu viaţa.
Preşedintele Barack Obama aşa cum a promis în campanie, în prima săptăpmână de preşedinţie, în ianuarie 2009 a ridicat interdicţia impusă de fostul preşedintele George W. Bush acordării de fonduri federale, pentru folosirea, în cercetare, a celulelor stem prelevate de la embrioni umani.
           

Organizaţia americană Food and Drug Administration a primit aprobarea preşedintelui Obama de a efectua esperimente chimice cu celule stem prelevate de la embrioni umani. Astfel comapania californiană Geron, a devenit prima companie din lume care foloseşte celule stem ale embrionului uman în terapia medicală. Purtătorul de cuvânt al companiei Geron, Susan Cruz, a declarat pentru AFP: "Acordul permite Geron sa lanseze primul studiu din lume efectuat pe om, folosind o terapie bazată pe utilizarea celulelor embrionare umane"… ”Obiectivul testului GRNOPC1 este injectarea pe voluntari care suferă de paralizie a unor celule derivate din celulele embrionare umane, în speranţa că ele pot regenera celulele nervoase afectate şi, posibil, să permită persoanei paralizate să-şi regăsească funcţia motorie”.
           

R&D Daily - Advantage Business Media din 9 februarie 2009 la rubrica Life Science Technologies News am găsit declaraţii ale doctorului Fabio Solano, de la Institutul de Celule Stem din Costa Rica. Iată câteva din declaraţii fără a mai fi loc de comentarii: ”Tratez pacienţii care vin de bună voie la mine, cu celule stem provenite din cordonul ombilical, ori din alte părţi ale coprului”… ”Eu nu promit nici un rezultat pozitiv pacienţilor”… ”Câinele tău şi calul tău poate fi tratat în SUA cu celule stem embrionare şi de ce nu şi fratele tău”… Când criticii mă întreabă ”De ce fac aceasta?”, eu răspund: ”De ce să nu fac?”


Încă nu am găsit ca prin distrugerea embrionului, a vieţii, să se recupereze viaţa. O să vedem ce va urma. Până atunci, nu uitaţi să vă faceţi taxele că preşedintele Barack Hussein Obama a promis că dă banii proveniţi de la taxele pe venit, cu destinaţia scopurilor contrare principiilor Scripturii.
 


20. FURTUL ŞI MINCIUNA – ”GREŞELI INOCENTE ŞI CINSTITE” PENTRU GUVERNATORII AMERICII


Preşedintele Obama a obţinut confirmarea lui Timothy Geithner ca şi Secretar al Trezoreriei Americii. Tim a ocupat din 2003 funcţia de preşedintele al Rezervei Federale din New York şi în această calitate a fost vicepreşedinte al comitetului pentru politică monetară al Băncii Centrale americane (Fed). El va trebui să administreze uriaşul plan de relansare a economiei americane, în valoare de 825 de miliarde de dolari.


Domnul secretar al finanţelor a trecut examenele confirmării chiar dacă nu a plătit taxe la IRS în anii 2001, 2002, 2003, 2004, 2006. Noi ştim că taxele aparţin IRS (are theIRS), dar domnul Tim a ignorant aceasta.


Preşedintele ales, Obama, în dorinţa de a-l apăra pe Timothy Geithner în procesul de confirmare al acestuia ca şi secretarul trezoriei americane a afirmat că a făcut o ”greşeală inocentă” spunând: ”Uitaţi-vă la el că se ruşinează. A spus-o el însuşi. Dar a fost o greşeală inocentă (innocent mistake). E o greşeală care se comite uşor de oamenii care lucrează la nivel internaţional şi pentru instituţii internaţionale. A fost corectat. A plătit amenzile.” ”Aşteptarea mea este ca Tim Geithger să fie confirmat”, a spus Obama.


Senatorul democrat al statului Montana, Max Baucus, şeful comitetului de confirmare a spus după confirmarea secretarului, întărind cele spuse de preşedinte afirmând şi ceva şi mai grav: Greşeală comisă de Tim este ”o greşeală cinstită (an honest mistake)”.
Senatorii americani au aprobat numirea lui Geithner cu 60 de voturi pentru şi 35 împotrivă. A depus jurământul cu mâna pe Biblie la 26 ianuarie 2009. 
21. SODOMIŢI LA CONDUCERE

           

Se aşteaptă ca preşedintele Barack Hussein Obama să numească sodomiţi în poziţii cheie din guvernul interior şi exterior al Americii. Îmi pare rău că trebuie să scriu asta despre Portland, oraşul trandafirilor în America, oraşul unde edităm şi de unde expediem Romanian Times.Portlandul, începând din 1 ianuarie 2009, a devenit cel mai mare oraş American cu un primar sodomit. Sam Adam
a câştigat postul de primar al oraşului de peste 500 mii de locuitori obţinând 58 la sută din sufragii. Foarte interesant este că în timpul cursei electorale niciunul dintre adversarii săi nu a ridicat problema comportării sale sodomite. În ziua inaugurării preşedintelui Obama, a fost chemat de urgenţă acasă să dea socoteală de trăirea sodomită cu un tânăr de 18 ani. Eu am sperat că se va ruşina şi se va retrage singur, dar nici vorbă.
           

Mă opresc aici deocamdată lăsându-vă două versete din Scriptură şi mai departe judecaţi voi singuri:
sunt nişte călăuze oarbe; şi când un orb călăuzeşte pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă.  (Matei 15:14) şi Cei ce povăţuiesc pe poporul acesta îl duc în rătăcire, şi cei ce se lasă povăţuiţi de ei sunt pierduţi. (Isaia 9:16)