"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel


Pe parcursul anului 2007, la această rubrică ca răspuns la întrebarea „Încotro se îndreaptă America?”, am detaliat 17 realităţi care indică calea spre distrugere a acestei ţări, dragi nouă. Iată, sumarul articolelor:
 

1.         În 1963 Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite a votat cu 8-1 în favoarea cererii lui Madalyn Murray O'Hair de a se scoate citirea Bibliei şi rugăciunea publică din clasele şcolilor publice americane. Imediat după decizia neînţeleaptă a Tribunalului Suprem American, Madalyn fondează organizaţia “Ateiştii Americani”, organizaţie care a luptat şi luptă continuu împotriva principiilor Scripturii.


2.         Anul 2007 este un an istoric în care guvernele statale şi federal a îngăduit tot mai mult pătrunderea în viaţa legislativă americană în loc de cuvântul căsătorie (definiţie dată de Dumnezeu în Scriptură, ca fiind unirea unui bărbat cu o femeie pentru tot restul vieţii), expresii care nu au nimic în comun cu viaţa de familie: unire civilă, parteneri domestici, sau mai direct sodomiţi.


3.         În anul 2007 s-a afirmat public că la nivel general, creştini şi necreştini, numai 6 la sută din tineri au declarat că ei cred că există adevărul moral absolut. Coborând sondajul la cei ce se consideră născuţi din nou, numai 9 la sută din ei cred în adevărul moral absolut. Dintre tinerii intervievaţi, care nu s-au declarat născuţi din nou numai 4 la sută cred că există adevărul moral absolut.  


4.         În ziua „istorică” 4 ianuarie 2007, cum o numea Nancy Pelosi prima femeie „Speaker of the House” a Americii alesul statului Minnesota, Keith (Hakim Mohammad) Ellison, fără a fi oprit de cineva a depus jurământul faţă de America cu mâna pe Koran, în faţa lui Nancy şi în prezenţa soţiei sale. Ellison, primul musulman ales în Congresul SUA, a luat un Koran din biblioteca lui Thomas Jeferson, a ignorat Actul Judiciar al Congresului, a ignorat hotărârile anterioare şi practicile anterioare ale Congresului       American.


5.         La data de 18 Ianuarie 2007, Senatul American a votat cu 95 pentru, 2 împotrivă şi 2 prezenţi fiind au refuzat să voteze, Proiectul de Lege numit S.1 (Senate Bill 1), care la Secţiunea 220 propune sancţiune de până la 200 mii de dolari organizaţiilor care vor informa poporul de rând despre proiectele de lege din Congres. Proiectul de lege S.1 este propus a se aplica la “grassroots lobbying firms,”, definite ca şi organizaţii care încurajează peste 500 de persoane publice să contacteze membri ai Congresului.

Însă, a doua zi, 19 Ianuarie 2007  după ce s-au completat şi trimis peste 100 mii de petiţii ale cetăţenilor americani, petiţii trimise la senatorii lor, Senatorul Republican de Utah, Robert Bennett, a introdus la proiectul de lege S.1, amendamentul numărul 20, numit „Bennett Amendment” prin care se permite informarea publicului despre măsurile Congresului American.


6.         Cu capetele plecate, la 1 februarie 2007, Democraţii Americani s-au rugat la Alah, nemaivrând să ştie de Isus Mijlocitorul. Comitetul Naţional al Partidului Democrat al Statelor Unite ale Americii a început întâlnirea de iarnă a şedinţei cu rugăciunea unui preot musulman, de la moschea şiită din Deaborn, Michigan. Comitetul Naţional Democratic (Democratic National Committee (DNC)) este organul suprem de conducere şi asigură conducerea naţională a Partidului Democrat American.


7.         Joi, 15 februarie 2007, a fost lansat prima monedă americană de exprimare a respectului pentru preşedinţii SUA şi marginalizarea motto-ului IN GOD WE TRUST, care ne-a demonstrat că recunoaşterea atotputerniciei lui Dumnezeu nu e o problemă azi pentru liderii americani.


8.         După 16 ani în slujirea de capelan în armata navală americană lui Gordon Klingenschmitt, joi 1 martie 2007, i s-a luat dreptul de capelan şi i s-a dat ordin să iasă afară din incinta unităţii militare în care locuia, până la ora 24 ale aceleiaşi zile, timp definit ca moment al pierderii funcţiei de capelan. De ce? Pentru simplul fapt că nu s-a supus hotărârii Congresului american care interzice rugăciunea publică în Numele Domnului Isus, iar cei ce nu ascultă de Cezar îşi pierd posturile.


9.         Vineri 2 martie 2007, 12 studenţi de la Heritage High School - Evergreen – Vancouver, statul Washington, SUA, au fost suspendaţi pentru zece zile pentru că deşi au fost avertizaţi, n-au încetat să se roage în grup, în sala de mese înainte de a începe orele de clasă.


10.        Luni 19 martie 2007, în localitatea Sisters, Oregon, USA, profesorul de biologie Kris Helphinstine, în prezentarea făcută în Power Point a lecţiei de evoluţionism a inclus referiri din Biblie cu scop comparativ. A fost suficient pentru conducerea şcolii Sisters High School, să-l pună pe liber pe Kris, pentru că a deviat de la programa şcolară a teoriei evoluţioniste.


11.        Doamna Florence Shapiro, evreică, senator republican al statului Texas a făcut aranjările necesare pentru ca la deschiderea lucrărilor Senatului Texas din 4 aprilie 2007 rugăciunea de invocare a prezenţei lui Dumnezeu cum se făcea de obicei, să fie invocată de fapt, prezenţa lui allah, prin citirea unui text din Koran de către Yusuf Kavakci, imam al Moscheiei Centrale din Dallas.  


12.        După cheltuirea a peste 200 mii de dolari din banii de la taxe, în acţiuni judecătoreşti, marţi, 24 aprilie 2007, 5th U.S. Circuit Court of Appeals, a decis că monumentul din faţa Judecătoriei de pe strada 301 Fannin, Harris County, Houston, Texas să nu mai fie instalat fiind neconstituţional având Biblia deasupra. 


13.        În ziua de joi, 3 mai 2007, când mii de comunităţi americane s-au adunat dimineaţa, la prânz şi seara la primăria oraşelor pentru rugăciune specială pentru America, fiind Ziua Naţională de Rugăciune, Camera Reprezentativă americană a votat cu 237-180 Local Law Enforcement Hate Crimes Prevention Act of 2007 (LLEHCPA), HR 1592, lege federală „hate-crime” care pedepseşte foarte grav acte violente bazate pe sex, orientare sexuală, identitate sexuală ori handicapacitate.


14.        WorldNetDaily. com, ediţia din 26 mai 2007 a prezentat în detaliu: Ann Gordon, femeie ce a lucrat, că de fapt nu a slujit, pentru 5 ani în biserica metodistă unită, Sfântul Ioan din Baltimore, USA,  s-a transformat în ”domnul” Drew Phoenix şi a cerut să fie reordinată. Oficiali ai bisericii metodiste au numit transformarea din femeie în bărbat  "spiritual transformation".


15.        Biserică din Wichita, Kansas a fost acuzată că face politică ridicându-se direct împotriva avorturilor şi a celor ce suportă industria de sinucidere prin avorturi.


16.        12 iulie 2007
Rajan Zed, director al relaţiilor interconfesionale de la templu Hindu din Reno, Nevada, pentru prima dată în istoria Senatului American a deschis şedinţa Senatului American citind o rugăciune hindu de pace, adresată supremului.

17.        27 August 2007, Senatul statului California şi-a început şedinţele de lucru prin invocarea unei rugăciuni hinduse.
           GEORGE W. BUSH – PREŞEDINTELE CE A LUPTAT CEL MAI MULT PENTRU PĂSTRAREA VIEŢII UMANE
           

Câteva acţiuni concrete ale domnului George W. Bush, care-l defineşte între preşedinţii americani, printre altele ca fiind preşedintele ce s- a folosit cel mai mult de autoritatea şi puterea avută, luptând pentru păstrarea vieţii umane:
           

2001 – a interzis folosirea embrionului uman în cercetările de laborator.
           
2002 – prin programul S-CHIP a oferit asigurări mediacel familiilor cu copii, specificând definai
ția coplilui ca fiind fiinţa de la concepţie – naştere – nivelul de adult.
           
2002 – a semnat Born-Alive Infants Protection Act de protejare a copiilor nenăscuţi.
           
2003 – a semnat interzicerea avortului târziu prin Partial-Birth Abortion Ban Act.
           
2004 – a semnat Unborn Victimes of Violence Act definind copilul nenăscut având dreptul laeal de a fi protejat.
           
2005, 2006 – a numit doi judecători pro-life în Tribunalul Suprem: Judecătorul John Roberts şi Judecătorul Samuel Alito.
           

Fostul preşedinte George W. Bush, a plecat marţi 20 ianuarie 2009 de la Casa Albă lăsând în urmă legile şi hotărârile de mai sus noului preşedinte.


Legile de mai sus şi altele ca ele au fost valabile când domnul George W. Bush era preşedinte. Se pare că nu mai sunt valabile sub autoritatea noului preşedinte. Acelaşi subiect, copilul din pântecele mamei, privit de doi oameni diferiţi. Unul cu frică de Dumnezeu, dătătorul vieţii şi unul care-L ignoră pe acelaşi Dumnezeu. Cei doi oameni au avut ocazia în viaţă să fie puternici, doar pentru că au fost sau sunt preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii. Prin poziţia ocupată preşedintele dă autoritate lucrurilor, legilor şi fiinţelor.


Statele Unite ale Americii, fiind o ţară prezidenţială, prin constituţie dă putere şi autoritate persoanei aleasă de popor, dar numai atâta timp cât acesta este preşedinte.


Fac o comparaţie a celor de mai sus cu autoritatea dată unui obiect folosit de mulţi oameni, un avion Boeing 747. Într-adevăr un avion de lux. Personal am zburat cu un avion de acest tip din San – Francisco la Singapore. Este o delectare chiar dacă zborul a durat 27 de ore. Cea mai mare autoritate unui avion Boeing 747 i se dă, însă, când acesta transportă preşedintele Americii. În acel timp şi numai în acel timp acel avion este numit Air Force One.
    


ÎNCOTRO AMERICĂ?

Am intrat într-o nouă fază istorică, când la Casa Albă noul preşedinte şi-a început activitatea de inaugurare prin rugăciunea CITITĂ a unui homosexual şi prin rugăciunea ROSTITĂ al cunoscutului păstor şi învăţător Rick Warren. Slavă lui Dumnezeu pentru un om ca Rick Warren, care a avut curajul să meargă împotriva curentului de distrugere american, invocând rugăciunea de recunoştinţă, pocăinţă şi crerere în Numele Domnului Isus Christos. Redau mai jos rugăciunea tradusă a păstorului şi învăţătorului Rick Warren luată de pe
http://ioandura.blogspot.com/2009/01/rugaciunea-lui-rick-warren-investirea.html
 
           
Atotputernicule Dumnezeu, Tatal nostru, tot ceea ce vedem si tot ceea ce nu putem vedea exista numai prin Tine. Totul vine de la Tine, totul iti apartine, totul exista pentru gloria Ta. Istoria este povestea Ta.
           
Scriptura ne spune: "Ai auzit, oh Israel, Domnul este Dumnezeul nostru, Domnul este unul singur".
           
Iar Tu esti plin de compasiune si milostiv si iubesti toata lumea pe care ai facut-o. Acum ne bucuram astazi, in America, nu numai de transferul pasnic de putere pentru 43-a oara, dar am sarbatorit un punct de cotitura in istorie cu inaugurarea primului nostru presedinte African-American al Statelor Unite. Noi suntem recunoscatori ca traim pe acest pamant, un taram de inegalabila posibilitate, unde fiul unui imigrant african poate conduce la cel mai inalt nivel de conducere. Si noi stim astazi ca Dr. King si un mare nor de martori striga de bucurie in ceruri.
           
Da-ne pentru noul presedinte, Barack Obama, intelepciunea de a ne conduce pe noi cu umilinta, curajul de a ne conduce pe noi cu integritate, cu compasiune, pentru a ne conduce pe noi cu generozitate. Binecuvanteaza-l si protejeaza-l pe el, familia sa, pe vicepresedintele Biden, Cabinetul si pe fiecare dintre liderii liber alesi. Ajuta-ne, oh Doamne, sa ne amintim ca suntem americani. Uniti nu de rasa sau religie sau de sange, ci de angajamentul nostru pentru libertate si justitie pentru toti.
           
Cand ne vom concentra pe noi insine, cand ne vom lupta unii cu altii, atunci cand am uitat de tine, iarta-ne.
           
Cand vom presupune ca maretia si prosperitatea noastra este numai a noastra, ne iarta.
           
Atunci cand nu reusim sa tratam semenii nostri ca fiinte umane si tot pamantul cu respectul pe care il merita, iarta-ne.
           
Si, dupa cum ne confruntam cu aceste zile grele ce ne stau inainte, fie sa avem o renastere a claritatii in scopurile noastre, responsabilitate in actiunile noastre, umilinta in abordarile noastre si politete in atitudinile noastre, chiar si atunci cand suntem diferiti. Ajuta-ne de a impartasi, de a servi si de a cauta binele comun al tuturor. Fie ca toti oamenii de buna-credinta sa se uneasca pentru a lucra pentru o natiune mai corecta, mai sanatoasa si mai prospera si o planeta pasnica. Si fie sa nu uitam ca intr-o zi, toate natiunile, toti oamenii vor da socoteala inaintea Ta.
           
Acum dedicam presedintele nostru si pe sotia sa Michelle si fiicele sale, Malia si Sasha, in grija Ta iubitoare. Cer umil acest lucru in Numele Celui care mi-a schimbat viata - Yeshua, Esa, Jesus, Isus, care ne-a invatat sa ne rugam:
           
"Tatal nostru, care esti in ceruri, Sfinteasca-se numele Tau. Vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta greselile noastre precum iertam si noi celor ce ne gresesc. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci izbaveste-ne de cel rau, caci a Ta este imparatia si puterea si gloria in veci. Amin."


Oare cât din mesajul acestei răgăciuni a pătruns la inima preşedintelui, care are menirea să dea o direcţie de acţiune Amercii? După cum a început slujirea se pare că nu a fost sensibil la rugăciunea adusă de păstorul Warren.

Prima săptămână a preşedintelui Obama la Casa Albă, m-a determiant să reiau subiectul ”Încotro se îndreaptă America?”. N-am cunoştinţe din preajma lui Obama, dar felul cum a pornit la drum va duce America din rău în mai rău, oferind Americii o schimbare în rău şi nu în bine.
  
 


UCIDEREA OMULUI PRIN AVORT – UNA DIN LEGIFERĂRILE PREȘEDITELUI OBAMA 

Vineri 23 ianuarie 2009, preşedinte American,
Barack Hussein Obama, a abrogat o dispoziţie care le interzicea tuturor organizaţiilor neguvernamentale care beneficiază de finanţare din taxele publicului American să practice avortul sau să ofere servicii legate de întreruperea sarcinii în afara Statelor Unite. Cu alte cuvinte preşedintele Barack Hussein Obama îşi asumă dreptul şi responsabilitatea favorizării avorturilor, adică pur şi simplu dreptul şi responsabilitatea omorârii fătului din pântecele mamei, dacă mama doreşte indiferent de situaţie.

În al doilea rând preşedintele Barack Hussein Obama îşi asumă dreptul şi responsabilitatea ca din banii noştri de la taxe să finanţeze avorturile din lume.


Afirm că preşedintele Barack Hussein Obama îşi asumă un drept în a înlesni curmarea vieţii unei fiinţe, viaţă care a fost dată de Dumenzeu şi numai El, Dumnezeu poate să o curme cum şi când vrea. În al doilea rând preşedintele Barack Hussein Obama îşi asumă responsabilitatea nu atât ca şi individ ci mai mult ca şi preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Repercursiunile vor veni nu numai peste preşedinte ci şi peste întreaga ţară.
 

În ediţia următoarea voi continua cu alte aberaţii: Legiferarea folosirii embrionului uman în experienţele de laborator;  Furtul şi minciuna – ”greşeli inocente” pentru oficialităţile americane.