"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Continuăm cu impactul celei de-a Patra Revoluții Industriale (4IR) în viața fiecăruia dintre noi. A Patra Revoluție Industrială este o suită de tehnologii emergente, multe dintre ele centrate pe procesarea și manipularea rețelelor de informații și date, cu un potențial de a genera efecte revoluționare în viață.

Forumul Economic Mondial (FEM), cu întâlnire anuală, a fost înființat în 1971 la Geneva (Elveția) ca o organizație non-profit „independentă, imparțială și nelegată de interese speciale”. Fondatorul acesteia este Klaus M. Schwab, profesor la Universitatea din Geneva, care a invitat inițial 444 de directori din companii europene la o întâlnire despre guvernanța corporativă în centrul de convenții din Davos, Elveția. Klaus Schwab încă din 2015 a menționat: A Patra Revoluție Industrială este forța motrice tehnologică din spatele marii agende de resetare a globaliștilor pentru a reînnoi toate aspectele societății și ale economiei globale. Prin fuziunea identităților noastre fizice, biologice și digitale, Schwab a declarat, în mod repetat, că a Patra Revoluție Industrială nu va schimba doar ceea ce facem, ci va schimba ceea ce suntem noi, ca oameni. În 2017 Klaus Schwab, referitor la 4IR a declarat: „Suntem la începutul unei revoluții care schimbă fundamental modul în care trăim, lucrăm și ne relaționăm unii cu alții”. Astfel se fac multe experimente care apoi să fie extinse.

Un exemplu demn de menționat este că Forumul Economic Mondial a transformat, fără consultarea rezidenților săi, orașul Apeldoorn din Elveția în primul „Smart City” (oraș de supraveghere) al Țărilor de Jos. O companie austriacă necunoscută, RadioLED, a lansat o rețea 5G în oraș pe baza unui acord secret cu municipalitatea. Municipalitatea nu primește venituri din proiect; eventualul profit va fi colectat de RadioLED. Compania gestionează și datele obținute de la mii de senzori care urmăresc cetățenii Apeldoorn peste tot.

Pentru a implementa proiectul Smart City, municipalitatea din Apeldoorn și RadioLED au semnat un acord secret în 2021, dând permisiunea RadioLED să instaleze 500 de emițătoare mici (cutii pătrate albe) pe stâlpi de iluminat. Costul până acum, în 2022, este de 1,7 milioane de euro.


Singurul grup pretins să rezolve probleme lumii


În 2022 sub tema „Working Together, Restoring Trust”  FEM a avut loc în perioada 22-26 mai cu peste 2500 de participanți dintre care au luat cuvântul miliardari, milionari, conducători de guverne, experți mondiali.   

Fondatorul Klaus Schwab folosește mesaje din Scriptură și lansează planuri care consideră că pot fie realizate de om, nerealizând că sunt lucruri îngăduite de Domnul Dumnezeu pentru a-și duce El la îndeplinire planurile din vremurile din urmă. Spre exemplu miercuri, 18 mai 2022, înaintea de a începe întâlnirea anuală a forumului, Schwab a spus: ”Foamete, inundații, ciumă, secetă, molima, războaie și vești de războaie. Acestea sunt problemele cheie cu care se confruntă lumea astăzi, iar Forumul Economic Mondial este locul pentru a găsi răspunsurile oferite de elitele globaliste selecte, la aceste frământări globale”. La începutul forumului a declarat că noi, FEM, suntem singurul grup care va putem rezolva problemele lumii. Decizia viitorului este în mâinile noastre. Spuma financiară, la Davos, a atenționat că rezolvarea planurilor de viitor costă bani, și cere guvernele să motiveze națiunile să nu reziste la această tranziție dureroasă, cu prețurile ridicate la orice produse de la combustibil la bunuri de larg consum, pentru că se promite că vor avea un final mai bun.

Participanții la Davos au abordat și multe alte presante provocări ale vremurilor zilelor noastre: Ucraina și viitorul ordinii mondiale globale, urgența tot mai mare a crizei climatice și impactul acesteia asupra alimentației și sărăciei, perspectivele pentru recesiune și viitorul muncii, cum să punem capăt bolii COVID-19 și cum să ne pregătim pentru următoarea pandemie, chiar dacă multe țări încă nu au acces la vaccinuri.


Identitate Digitală pentru fiecare pământean


Citind această rubrică sunteți familiari cu etichetele de identificare prin radiofrecvență sau RFID care emit un „impuls” ce poate fi citit/scanat de un cititor electronic și care se folosesc de ceva timp în produsele noastre, de la produse alimentare la dispozitive electronice.

Schwab urmărește ca „A Patra Revoluție Industrială” să fie globală și să includă o „identitate digitală” pentru fiecare locuitor al pământului și chiar o fuziune a omului și tehnologiei prin folosirea cipului pentru fiecare om.

În timpul întâlnirii de la Davos din mai 2022, Forumul Economic Mondial și-a anunțat intenția de a face această urmărire un pas mai departe, prin plasarea etichetelor RFID în îmbrăcăminte. Ei doresc ca etichetele să fie omniprezente – în fiecare articol de îmbrăcăminte. Aceste etichete vor fi neobservate, dar va înlesni înregistrarea purtătorului.  
Desigur că suntem familiari cu cupoanele de cumpărături digitale, dar ori de câte ori le folosim aceste cupoane accesate prin telefonul mobil împreună cu conveniență, telefonul mobil îndeplinește și funcția de dispozitiv de urmărire care trimite automat un puls la fiecare patru (4) secunde sau mai puțin, înregistrând locația dvs. și orice magazin în care vă aflați și orice persoană care se află în apropierea dvs. Este „internetul lucrurilor”, cu toate dispozitivele care vorbesc și vă monitorizează activitățile, locația dvs. și orice cumpărătură făcută. Nu mă mir că la trei luni după ce am venit din Republica Dominicană, unde mi-am folosit telefonul mobil, încă mai primesc ”spam” în limba spaniolă.
RFID sunt de mai multe categorii. Trebuie știut că RFID funcționează ca sisteme de joasă frecvență între 125 și 134 kHz și au o gamă limitată de citire (4 până la 5 inci). Sistemele de înaltă frecvență funcționează la 13,56 MHz și funcționează la o gamă de aproximativ 35 până la 40 de picioare. Acestea sunt „de bază” și, folosind 5G, acele intervale sunt probabil crescute. Frecvențele UHF funcționează de la 865 la 928 MHz, dar intervalul este mult mai mare.

Compania americană Brivo, specializată în combinarea datelor biometrice și RFID sugerează o combinație de software de recunoaștere facială combinată cu camere integrate care „compară persoanele care intră în câmpul vizual al camerei cu o bază de date”.

Interesant este că majoritatea magazinelor de produse își dau consimțământul (de bunăvoie sau fără să știe) la eliberarea acestor date stocate în categoria largă de informații „de marketing” sau „derivate de piață”.

Între timp, tehnologiile biometrice măsoară aspectele biologice ale oamenilor pentru a le identifica. De exemplu, un impuls de interogare electromagnetică de la un dispozitiv de citire RFID din apropiere declanșează etichete. Apoi, transmit date digitale, cum ar fi un număr de inventar de identificare sau orele de lucru ale angajaților, înapoi către cititor.  

Noua Ordine Mondială este Marea Resetare

De ani de zile s-a scris mult de Noua Ordine Mondială, pe care Klaus Schwab a numit-o Marea Resetare. Marea Resetare, un termen pe care Forumul Economic Mondial (FEM) îl folosește pentru a-și promova viziunea asupra unui guvern unic. Acesta reprezintă scopul final al tuturor globaliștilor de elită din lume.

La toate problemele lumii, Creatorul are ultimul cuvânt.

Citind cele de mai sus, posibil să te apuce frica și te îngrijorezi ce se întâmplă cu datele tale personale, care fără să vrei sunt înregistrate și manipulate de alții. Nu e ceva nou. Să ne purtăm în așa fel, conștienți fiind, de faptul că datele noastre personale sunt cunoscute și înregistrate, dar la mod limitat, pentru că există date de natură spirituală, a identității noastre pe care nimeni din această lume nu le va putea înregistra. Domnul Isus a spus în Luca 8:17 foarte clar „Fiindcă nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, nimic tăinuit, care nu va fi cunoscut și nu va veni la lumină.” La toate problemele lumii, Creatorul are ultimul cuvânt.

Vremurile pe care le trăim, ne anunță că omenirea se așteaptă la foamete, și noi, creștinii nu ne mirăm de aceasta. Indiferent ce va veni, noi trebuie să fim cei care să rămânem în Christos Domnul și experimentăm Dumnezeirea Lui în noi prin realitatea că El este cel ce poartă de grijă de hrana noastră zilnică.
Domnul Isus fiind pe Muntele Măslinilor, Matei 24:3 ucenicii Lui au venit la El la o parte și I-au zis: “Spune-ne, … care va fi semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului acestuia?”

Drept răspuns, Isus le-a zis: “Băgați de seamă să nu vă înșele cineva. …. 6Veți auzi de războaie și vești de războaie: vedeți să nu vă înspăimântați, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârșitul tot nu va fi atunci. 7Un neam se va scula împotriva altui neam, și o împărăție împotriva altei împărății; și, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete și ciume. 8Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.

Așa cum se vede din mărturia Domnului Isus, înainte de începutul durerilor, făcând referire la Necazul Unic din Istoria Lumii va fi foamete. Trăim perioada când nu e nevoie de nici o justificare a foametei ce cuprinde omenirea anului 2022. Miliardarii, milionarii și conducătorii lumii vorbesc de soluții, dar Domnul este cel ce dă soluție pentru cei ce sunt ai Lui.

Cred și mărturisesc că după Răpirea Bisericii vor veni vremuri scrise în cartea Apocalipsa, din care în această ediție, să fiu în ton cu FEM, menționez: ucideri, foamete, molimă (ceva mai grav decât molima SARS -CoV2), atacuri ale animalelor sălbatice, care nu sunt și n-au fost până atunci: Apoc. 6:7 Când a rupt Mielul pecetea a patra, am auzit glasul făpturii a patra zicând: “Vino și vezi!“8M-am uitat și iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, și împreună cu el venea după el Locuința morților. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă și cu fiarele pământului. Aici Scriptura vorbește de aproape 2 miliarde de oameni.

Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați! - ca de obicei v-o spun pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus în Marcu 13:37.