"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Centrul Cultural Român Sfântul Constantin Brâncoveanu este situat la adresa 15127 Sheridan Rd. Clinton, MI 49236, și-a luat ființă în primăvara anului 2018, la inițiativa și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Irineu Duvlea.

 

Acest Centru Cultural este afiliat Mănăstirii Ortodoxe Române Sfânta Treime din Clinton, Michigan, organizație non-profit cu scopul de a sprijini prin activități culturale și religioase, bunul mers al Mănăstirii Sfânta Treime și de a promova tradițiile, cultura, obiceiurile, limba și mai ales sentimentul nostru românesc pe Continentul Nord-American. Prima activitate de amploare a Centrului are loc în data de 1 și 2 Septembrie 2018 când, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, se va organiza un festival prin care se va marca cei 100 de ani de unitate prin care să se pună în valoare tradițiile și obiceiurile românești. 

 

Președinta Centrului Cultural Sfântul Constantin Brâncoveanu este doamna profesoară Ștefana Romanov, care împreună cu comitetul de inițiativă se vor ocupa de toate activitățile prezente și viitoare ale Centrului.  

 

Pentru mai multe informații îi puteți contacta la:

 

Adresa poștală: 15143 Sheridan Rd. Clinton, MI 49236 

Telefon: 517-902-6549

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: https://www.facebook.com/CentrulCulturalSfantulConstantinBrancoveanu/