"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Universitatea din California Davis a organizat cea de-a 29-a ediție a Săptămânii “Soaring to a Better Campus, Better World”, eveniment prin care a onorat personalul administrativ si profesoral.

Vicepreședintele Rahim Reed, a declarat ca cei care au fost premiati sunt cei care "reprezintă cele mai înalte aspirații, vise și dorințe ale noastre de a lăsa această lume mai bine decât am găsit-o". "Prin serviciul lor au schimbat viata campusul și a comunitățile afiliate inspre bine", a mai declarat Reed, șeful Oficiului de Relații Comunitare și Director interimar al Oficiului pentru Diversitate, Echitate și Incluziune. Ken Burtis, consilier academic pentru cancelarului și vicepresedintele universitatii UC Davis a deschis ceremonia prin a spune ca "evenimentul exceptional de care ne bucurăm cu toții, precum și multele culturi și traditii reprezentate astăzi în această sală, transmit bogăția pe care o diversitate de culturi și experiențe de viață le-a adus la UC Davis"."Putem spune cu mândrie că întregul nostru campus împărtășește acum obiectivul aspirației unui UC Davis pe deplin integrat - care prevede accesul deplin la oportunități pentru persoane din toate mediile sociale". Acest obiectiv, a spus el, este o "forță de modelare" a viziunii strategice a universității privind diversitatea și incluziunea și a planului strategic.

Evenimentul s-a desfasurat in Pavilionul Soaring for New Heights si a fost organizat de Comitetul Consultativ pentru Diversitate a Personalului Administrativ, sau SDAAC. La eveniment au participat mai mult de 700 de persoane si a avut ca activitati o prezentare de targuri, distractii si premii. In cadrul ceremoniei s-au acordat premii in categoriile Diversity and Principles of Community Awards, Disability Awareness Awards, and the Calvin Handy Leadership Award.

Katica Got, a primit unul dintre cele cinci premiile individuale din acest an. Katica conduce Departamentul de relatii cu Publicul la Centrul Comunitatii Romanesti din Sacramento. Acest premiu reprezinta o recunoastere a muncii sustinute pe care Katica o depune de atata timp. In prezentarea premiului acordat de UC Davis se spune:

Katica Got, departamentul de circulație, Biblioteca UC Davis - "Katica colaborează îndeaproape cu serviciile de asistență pentru persoanele cu handicap pentru a gestiona procesul interactiv și a a gasi o locuință rezonabilă pentru acestia. Persistența ei în respectarea legii și a politicii universitatii, precum și explorarea potențialului de cazare, este remarcabilă. Ea a reusit sa faca mai mult decat norma pozitiei ei în parteneriat cu serviciile de gestionare a persoanelor cu dizabilități pentru a-și ajuta personalul cu care lucreaza zi de zi".

La finalul discursului sau, Ken Burtis a mentionat:"Cancelarul May, Provost Hexter și cu mine, alături de mulți alți lideri din campus, credem că UC Davis poate deveni una dintre primele cinci universități publice din țară. Această statură ridicată este de neconceput, fără o calitate exceptionala a predarii și o cercetare de elita; este la fel, de de neimaginat, dacă nu ne pozitiona ca lideri în diversitate și incluziune ".