"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Trăim acum, în luna noiembrie 2020, situații greu de imaginat că ar fi posibile într-o lume civilizată. Asistăm la obținerea reală a rezultatelor alegerilor americane, timp în care statele guvernate de partidul democrat au lansat reguli prin care se restrâng activitățile în aer liber, se restrâng activitățile afacerilor mici și mijlocii, se restrâng întâlnirile bisericilor de duminica, de sărbători și în cursul săptămânii. Sunt reguli, care pentru unii sunt încălcate, nefiind logice și nepunând în pericol sănătatea celor in jur. Cei de sus zic una și noi facem ce credem că e bine. Situația penibilă creată este pe fundalul crizei COVID-19 la nivel global și local, dar mai ales situația neclară a rezultatelor alegerilor din America.

Am zis, am scris și scriu și acuma că nu mijloacele de informare în masă decid președintele Americii ci legislația în vigoare, mai ales acum, când în 2020 se constată că există state la care diferența dintre candidați, la votul popular e foarte mică (sun 1%) și s-au constatat fraude electorale, observate chiar în noaptea zilei alegerilor, 3/4 noiembrie. Desigur că, și noi cetățenii de rând vrem și așteptăm ca votul nostru să fie numărat și așezat în locul ales de noi. La nivel național, dacă pierdem să pierdem cinstit și dacă câștigăm să câștigăm cinstit. Asistăm la cea mai mare fraudă electorală în care sunt implicați miliardari americani și miliardari ai lumii. Dacă se validează fraudele alegerilor americane din 2020 și va ajunge să fie condamnată de justiție, sau dacă se scoate la iveală adevărul înăbușit în nelegiuirea alegerilor, vom avea parte de încă o perioadă de cel puțin patru ani de progres spiritual și economic. Dacă nu se scot la iveală și judecate corect fraudele alegerilor, ceea ce s-a întâmplat în America se va repeta pe toată planeta. Pământul nu va mai avea șansa unor alegeri cinstite, democratice. La Casa Albă nu va mai putea ajunge un președinte conservator, o persoană cu respect pentru divinitate, viață, familie și proprietatea privată. Vocea poporului, oficial, nu va mai fi auzită, decât doar pe hârtie.

Mijloacele de informare în masă din SUA și din toată lume au ajuns la „performanța” de a dezinforma și nicidecum a informa, lăsând cititorul să ia știrea așa cum e prezentată ori să tragă concluzii pe temeiul unor informații departe de adevăr. Bazat pe media americană, și nu pe legislație, democrații americani și marea majoritate a liderilor lumii declară că Joe Biden a câștigat alegerile, cu toate că foarte adesea aceiași media recunoaște că rezultatul alegerilor încă nu sunt definitive nici după 3 săptămâni de la ziua alegerilor. La trei săptămâni de la alegeri, județe din statele americane nu au putut emite certificatele de vot, care sunt documentul legal al alegerilor. Statele Americii până în 6 decembrie trebuie să aleagă electorii și să decidă ce vor vota aceștia pe 14 decembrie. Votul electorilor care este publicat până în 14 decembrie este speculație. Până în 6 decembrie electorii nici nu există. Abia atunci vor fi aleși și vor primi mesajul de reprezentare la votul colegiului electoral.

           

Marea Resetare

De ce oare așa mare luptă și investiții a miliarde de dolari, doar ca să-l dea la o parte pe președintele în exercițiu, Donald J. Trump? Ar fi multe de spus. Președintele s-a declarat deschis împotriva socialismului și a noii ordine mondiale.

Politicienii liberali și media se joacă cu cuvintele vieții oamenilor. Astfel, pe toată perioada campaniei electorale, s-a scris mult de pericolul pătrunderii socialismului în America. Și astfel a apărut un nouă denumire, socialismul democratic, care așa cum e numit e un socialism al partidului democrat american. Despre socialism și socialismul democratica am scris și nu revin, dar este conectat cu ceea este numită Marea Resetare.

În ultimul timp s-a scris mult despre Marea Resetare. S-a constat că nu prea merge la urechile poporului, Noua Ordine Mondială și au redenumit-o Marea Resetare, care nu este nimic altceva decât o schemă actualizată pentru Noua Ordine Mondială. Marea Resetare, un termen pe care Forumul Economic Mondial (FEM) îl folosește pentru a-și promova viziunea asupra unui guvern unic. Acesta reprezintă scopul final al tuturor globaliștilor de elită din lume.

Marea Resetare, inițiativa Forumului Economic Mondial, este concepută pentru a determina „părțile interesate la nivel mondial să coopereze în gestionarea simultană a crizelor mondiale plecând de la gestionarea consecințelor directe ale crizei COVID-19”.

Există trei componente principale pentru Marea Resetare. Primul presupune reformarea sistemelor noastre economice astfel încât acestea să „promoveze rezultate mai echitabile” În funcție de țară, acestea pot include modificări ale impozitelor pe avere, retragerea subvențiilor pentru combustibilii fosili și noi reguli care reglementează proprietatea intelectuală, comerțul și concurența.

A doua componentă ale agendei este de a crea siguranța investițiilor în promovarea de obiective comune, cum ar fi egalitatea și durabilitatea. Programele de investiții pe scară largă pe care multe guverne le implementează trebuie să fie oportunitate majoră pentru progres. Aceasta țintește, de exemplu, construirea unei infrastructuri urbane „verzi” și crearea de stimulente pentru industrii pentru a-și îmbunătăți experiența în materie de mediu, social și guvernanță.

A treia prioritate ale agendei Marea Resetare este de a valorifica inovațiile celei de-a Patra Revoluții Industriale pentru a sprijini binele public, în special prin abordarea provocărilor sociale și de sănătate. În timpul crizei COVID-19, companiile, universitățile, centrele de cercetare și-au unit forțele pentru a dezvolta diagnostice, terapii și posibile vaccinuri; să înființeze centre de testare; să creeze mecanisme pentru depistarea infecțiilor; etc. Imaginați-vă ce s-ar realiza dacă s-ar face eforturi cu rezultate eficiente în fiecare sector. (E nevoie de o paranteză să menționez că a Patra Revoluție Industrială este revoluția internetului și are la bază cel mai nou fenomen tehnologic – digitalizarea. Suntem deja înconjurați de inteligență artificială, de la vehicule autonome și drone până la asistenți virtuali).

Pentru a îmbunătăți guvernarea lumii, Forumul Economic Mondial, coordonat de ONU lansează inițiativa Marea Resetare cu următorul context: Criza Covid-19 și perturbările politice, economice și sociale pe care le-a provocat schimbă fundamental contextul tradițional pentru luarea deciziilor. Inconsecvențele, inadecvările și contradicțiile mai multor sisteme - de la sănătate și finanțe, la energie și educație - sunt mai expuse ca niciodată în mijlocul unui context global de preocupare pentru vieți, mijloace de trai și planeta întreagă. Liderii se află la o răscruce istorică, gestionând presiunile pe termen scurt împotriva incertitudinilor pe termen mediu și lung.

Marea Resetare justifică oportunitatea salvării situației mondiale: Pe măsură ce intrăm într-o fereastră unică de oportunitate pentru a modela redresarea, această inițiativă va oferi informații care să ajute la informarea tuturor celor care determină starea viitoare a relațiilor globale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și managementul a unui bun comun global. Pornind de la viziunea și expertiza vastă a liderilor implicați în comunitățile forumului, inițiativa Marea Resetare are un set de dimensiuni pentru a construi un nou contract social care să „onoreze” demnitatea fiecărei ființe umane.

Astfel, liderii celor mai mari 20 de economii din lume, duminică, 22 noiembrie 2020, au acționat în direcția Marei Resetări. Astfel au cerut să se utilizeze „toate instrumentele de politică disponibile” pentru a ajuta țările cu venituri mici care se luptă cu consecințele economice ale virusului; au aprobat un plan de extindere a înghețării plăților pentru serviciile de datorie oficiale de către cele mai sărace țări până la jumătatea anului 2021 și au susținut o abordare comună pentru a face față problemelor lor legate de datorii.

Marea Resetare este planificată să fie în pe deplin funcțională până în 2030, care nu întâmplător este exact anul stabilit de ONU pentru realizarea pe deplin a visului lor marxist de utopie, așa cum se menționează în cele șaptesprezece obiective ale Agendei lor 2030. Dacă vor să-și facă aspirațiile o realitate mondială până în 2030, au nevoie să facă progrese tangibile acum, în Statele Unite, dar aici se află cea mai mare problemă a acestora. Președintele Trump se opune energic planurilor elitei de a înrobi poporul Statelor Unite la Marea Resetare.

Pe traseul campaniei, el a declarat în repetate rânduri că „atâta timp cât va fi președinte, America nu va fi niciodată o națiune socialistă”. Cu alte cuvinte, el nu va permite niciodată SUA să se alăture la Marea Resetare.

Lumea se îndreaptă spre forma necesară fiarei descrisă în cărțile lui Daniel și Apocalipsa. Pas cu pas, globaliștii câștigă tot mai mult control asupra lumii noastre. America, cu toate acestea, rămâne un premiu evaziv pentru ei.

Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați! - ca de obicei v-o spun pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus în Marcu 13:37.