"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Al 294-lea tir de împușcături din anul 2015, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii a avut loc în Roseburg, Oregon la data de joi, 1 octombrie 2015. Din cele 294 de împușcături ale anului 2015 (ianuarie – octombrie) 49 au avut loc în școlile Americii, au murit 9,956 de oameni și au fost accidentați 20,000 de persoane.

Cu deosebită mâhnire și părere de rău, masacrul de la Roseburg nu a fost prezentat în media americană ca un atac împotriva creștinilor. A fost mediatizat ca un oricare alt atac. Dacă cei atacați erau de culoare se mediatiza mai mult, decât faptul că cei atacați au fost gata să mărturisească cu prețul vieții lor că sunt creștini.

Viața ori moartea a fost aleasă prin răspunsul la o simplă întrebare: Ești creștin?
Primul student a fost un mare martir, ceilalți 8 după el deși știau că-i așteaptă moartea au avut curajul să spună: Da sunt creștin, devenind martiri în secolul XXI în America fostă iudeo-creștină.

Conform declarațiilor martorilor, călăul după ce a cerut ca toți din clasă să se culce la pământ, apoi le-a cerut să stea în picioare și a luat unul câte unul întrebându-l: Ești creștin? Pe cel ce spunea DA, ucigașul înainte de a-l împușca spunea: ”Bine, pentru că ești creștin, îl vei vedea pe Dumnezeu într-o secundă” și l-a împușcat în cap, lipsit de orice simțământ uman. Pe cei ce nu răspundeau la întrebarea nemernicului care deținea două pistoale și o pușcă sau ziceau nu, i-a împușcat în picioare, sau abdomen.


Ce vremuri grele: creștini martirizați pentru credința lor pe pământul Americii – fapt ignorat de cele mai multe publicații media cât și de Casa Albă. S-a demonstrat încă o dată cât de departe a ajuns America de valorile iudeo-creștine. E demn de menționat și demontarea Monumentului Celor Zece Porunci din fața Capitolului din statul american Oklahoma.


Președintele american a declarat la gala LGTB de la New York, duminică seara, 27 septembrie 2015 că pentru el drepturile sodomiților sunt mai importante decât libertățile religioase. Ce rușine! A venit la Roseburg dar, nu a fost primit de populația locală ca și președinte al Statelor Unite, deținând o funcție de care nu este vrednic.


Aceste informații sunt și un semnal de alarmă și o urgentare a implicării cetățenilor în alegerile locale, de stat și federale fiind extrem de important să alegem oameni cu caracter moral, de a face ce putem, dacă mai putem să salvăm America din prăpastia în care intră pe zi ce trece.


Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați !” v-o spun eu pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus (Marcu 13:36).