"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Departamentul de Publicaţii al Episcopiei Ortodoxe Române din America a publicat de curând o serie de  cărţi  religioase  în limba română printre care şi cartea care NU trebuie să lipsească din nici o casă de credincioşi… BIBLIA. Mulţi români întreabă în stânga şi în dreapta cum să intre în posesia Bibliei, unii au fost mai norocoşi şi au obţinut-O de la preoţii veniţi mai de curând din ţară sau pe alte căi. Oricum cerea este mare. Accesând www.roea.org puteţi să intraţi în posesia multor informaţii utile.

Pentru românii din Atlanta o veste bună : la biserica Sfinţii Constantin şi Elena, Biblia se află la vânzare , preotul paroh Gabriel Bulz a adus de la Episcopia din Detroid mai multe ediţii care sunt puse deja la vânzare   pentru ca la momentul sfinţirii bisericii din Lilburn ce va avea loc  duminică 18 Octombrie enoriaşii să se poată pregăti conform îndemnului dat de Înalt Preasfinţitul Nathaniel Popp. Astfel pentru a fi pregătiţi sufleteşte pe lângă spovedanie următoarele texte din Sfânta Biblie sunt recomandate a fi citite: Cărţile Vechiului Testament 1 Regi 8:22-31. Iezechil 43; 27-44, 1-3. Proverbele lui Solomon 3:19-34. Cărţile Noului Testament  Evrei 2:11-18 Evrei 9:1-7 Evrei 3:1-4 Evanghelia de la matei 16:13-19 Evanghelia de la Luca 10:38-42, 11:27-28 Evanghelia de la Ioan 10:22-28.
Membrii parohiei invită cu drag pe toţi ce doresc să se alăture la marea lor sărbătoare, români , americani sau alte naţii toţi trăitori pe acest pământ binecuvântat al Americii; ortodocşi ori alte religii neoprotestante; indiferent de religie sau confesiune Biserica e Casa Domnului iar noi cei ce am ajuns în secolul XXI trăim în era a ecumenismului. Era unităţii prin diversitate. Era toleranţei şi a dialogului multicultural.  Festivalul de Tradiţii Româneşti se desfăşoară în 17-18 oct. a.c.