"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

RePatriot a dat startul înscrierilor la cea de-a doua ediție a Summit-ului dedicat cooperării dintre oamenii de afaceri români din Diaspora și din Țară.
Obiectivele majore ale acestui eveniment sunt fructificarea oportunităților de investiții oferite de România în acest moment, facilitarea dialogului dintre cele două grupuri de investitori și lansarea de parteneriate strategice și de noi afaceri.


Mesajul nostru este simplu: România oferă oportunităţi de afaceri pe care împreună le putem valorifica!
Această ediție este o continuare a Summit-ului RePatriot din 2016, în cadrul căruia 100 de antreprenori de top din Diaspora s-au întâlnit cu 100 de antreprenori de top din România, încurajând reconectarea Diasporei la mediul de afaceri românesc.

 

 

Aici puteți găsi detaliile primei ediții.

Participanții sunt asteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit. Pe 5 octombrie, joi, la București, vor începe lucrările Summit-ului, la care vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural. Pe 6 octombrie dimineața vom pleca la Poiana Brașov, pe traseul Sinaia-Bușteni-Predeal. Vom continua discuțiile, timp de două zile, într-un cadru mai puțin formal, dar aplicat. Duminică, pe 8 octombrie, vom evalua acțiunea noastră și vom stabili pașii următori.

Agenda finală, precum și detaliile logistice și organizatorice, le vom transmite ulterior selectării aplicației dumneavoastră.


Vă așteptăm alături noi!
Echipa RePatriot


APLICĂ AICI