"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Molima prezentă și molima ce va veni

Desigur că molima care bântuie ziua în amiaza mare (Psalm 91:6) a avut și are un impact fără precedent în istoria lumii. Mă voi ocupa de „strâmtorarea” creată având ca și pretext la molima SARS-CoV-2 și boala COVID-19 și ce atitudine ar trebui să ia pământenii la restricțiile impuse cu forța, „de dragul” protecției sănătății populației, prin acțiuni de manipulare.

Așa cum am scris și în alte ediții imunitatea naturală pentru o persoană fără probleme mari de sănătate este mult mai puternică decât imunitatea impusă de vaccinuri. Imunitatea naturală este imunitatea dezvoltată de corpul uman prin procesul creației și dezvoltării trupului uman. Desigur că imunitatea naturală este în funcție de sănătatea individului și pentru mulți e nevoie de ajutor dinafară pentru dezvoltarea și creșterea puterii de acțiune împotriva atacurilor virușilor de orice fel.

Molima de la începutul celui de-al doilea deceniu al secolului nostru cu toate distrugerile făcute este departe de dezastrul care va veni în Necazul Unic din Istoria Lumii: M-am uitat și iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, și împreună cu el venea după el Locuința morților. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă și cu fiarele pământului. (Apocalipsa 6:8).

Pe de altă parte, dacă acum, în anul 2022, se încearcă punerea în acțiune a obligativității date de Antichrist, în Necazul Unic, această obligativitate de acum nu are putere de extindere la nivel mondial. Sunt țări care, deja au anunțat renunțarea la obligativitatea vaccinului COVID-19. În Necazul Unic din Istoria Lumii Antichristul, însă, va face pe tot globul ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13:17) 

E o mare diferență între obligativitatea vaccinării și recomandarea la un nivel foarte înalt a vaccinării.


Ordine Executive Neconstituționale


Joi, 9 septembrie 2021, președintele Joe Biden prin ordinul executiv EO 14043 a cerut  angajaților agențiilor federale, care numără peste 3,5 milioane de oameni că trebuie să fie vaccinați până pe 22 noiembrie sau să obțină o scutire medicală sau religioasă. Ordinele executive ale președintelui au fost transmise spre executare departamentelor guvernului.

Ca urmare a ordinului EO 14043, Departamentul Muncii prin Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă („OSHA”) (Occupational Safety and Health Administration) a emis mai multe reguli legate de mandatele de vaccinare joi, 4 noiembrie 2021. Una din ele, pentru angajatorii privați cu 100 sau mai mulți angajați, regula OSHA sau „ETS” (Emergency Temporary Standard) impune, în general, vaccinarea angajaților sau testarea săptămânală a lucrătorilor nevaccinați, începând cu 4 ianuarie 2022 (un nou termen limită; termenul anunțat anterior era decembrie 8, 2021).
 

Steag spre biruința Adevărului


Cu toate devierile morale, sociologice și politice din Statele Unite ale Americii mulțumim Domnului Dumnezeu pentru oameni care au înălțat steag spre biruința Adevărului. Mă refer în materialul de față, la nivel național și juridic membri ai Curții Supreme a SUA și judecători federali. Nu discutăm despre „vaccinul” covidului, care tot mai mult se declară că de fapt este o injecție și nu vaccin. Voi trata poziția unor oficialități juridice față de obligativitatea injectării cu ser a persoanelor individuale călcând în picioare libertatea de voință a individului.   

Vineri 7 ianuarie 2022, toți membrii (9) Curții Supreme (Tribunalul Suprem) a SUA au audiat argumente orale în cazuri separate care contestă două obligativități de vaccinare: Standardul Temporar de Urgență (ETS) al OSHA privind vaccinarea sau testarea pentru angajatorii cu 100 sau mai mulți angajați și în Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid (CMS) privind vaccinarea pentru anumiți angajatori din domeniul sănătății.

Obligativitatea vaccinării pentru angajații federali și angajații companiilor cu peste 100 de persoane sunt două obligativități ilegale impuse de administrația Biden și s-au dovedit controversate, chiar dacă unii americani spun că sunt în favoarea lor. Politica angajatorului privat a fost inițial blocată de Curtea de Apel al 5-lea Circuit în noiembrie, înainte ca Circuitul 6 să o reintroducă în decembrie, iar Curțile de Apel din al 5-lea și al 8-lea Circuit au blocat politica de asistență medicală în decembrie - deși Circuitul 5 a relaxat o hotărâre a instanței inferioare. care oprise acțiunea la nivel național.  

Comunicatul dat publicității de Curtea Supremă: 13 ianuarie 2022: Curtea Supremă a SUA: Cererile (21A244 & 21A247) prezentate Judecătorului  Brett KAVANAUGH și de către acesta sesizate Curții sunt admise. Vaccinarea și testarea împotriva COVID-19 dat prin actul Emergency Temporary Standard (Standard Temporar de Urgență), 86 Fed. Reg. 61402, este suspendată până la soluționarea cererilor solicitanților de revizuire în cadrul celui de-al Șaselea Circuit al Curții de Apel al Statelor Unite și a soluționării cererilor solicitanților pentru titluri de certiorari (titlu juridic dat posedării unor informații foarte bine documentate), dacă astfel de acte sunt solicitate în timp util. În cazul în care cererile de autentificare sunt respinse, acest ordin încetează de drept. În cazul în care cererile de autentificare sunt admise, ordonanța încetează la data pronunțării hotărârii acestei instanțe.

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii, deci, a blocat joi 13 ianuarie 2022 cu un vot de 6 la 3 mandatul de vaccinare sau testare COVID-19 al președintelui Joe Biden pentru întreprinderile cu cel puțin 100 de angajați.

Președintele Biden și-a exprimat dezamăgirea față de decizia Curții Supreme de a bloca ordinul administrației sale de a obliga vaccinarea sau prezentarea unor teste săptămânale COVID-19 pentru angajații din întreprinderile cu cel puțin 100 de angajați.


Comentarii și întrebări ce au dus la concluzia Tribunalului Suprem al SUA


În materialul prezent scot în relief comentarii și întrebări ale judecătorilor Tribunalului Suprem a  SUA cu privire la comenzi federale și de stat luate în mod abuziv, fără o justificare constituțională și au dus la încălcarea demnității umane, a libertății individului. Pentru detalii puteți accesa pe google, la „USA Supreme Court, January 13 2022 transcript”.

S-au cerut explicații în decizia necesității unui standard temporar de urgență. Ce se consideră necesar trebuie să fie bine documentat. Dacă este urgență, când se termină urgența?

S-a specificat că o mare parte ale argumentelor au fost legate de eșecul Congresului SUA de a acționa corespunzător.

Peste doi ani, avem vreun motiv să credem că va dispărea COVID-ul sau că s-ar putea să nu apară noi variante? Și când trebuie OSHA să recurgă efectiv la autoritatea sa obișnuită și să treacă prin notificări și comentarii și să nu facă pur și simplu acest lucru rapid, ceea ce nu le oferă oamenilor vocea în procesul la care, în mod normal, ar avea dreptul?

S-au cerut explicații dacă OSHA poate să reglementeze riscul universal și înafara locului de muncă. Poate OSHA să reglementeze riscurile de incendiu? Majoritatea reglementărilor OSHA afectează angajații atunci când sunt la locul de muncă, dar nu și atunci când nu sunt locul de muncă. Și această „urgență” îi afectează pe angajați tot timpul. Dacă ești vaccinat în timp ce ești la serviciu, ești vaccinat și când nu ești la locul de muncă. Nu este acest lucru diferit de orice a făcut OSHA înainte în acest sens?
S-a luat în considerare faptul că Congresul SUA și OSHA nu au mandatat în mod tradițional alte vaccinuri pentru alte pericole care ar putea reprezenta un risc grav. Gripa ucide oameni în fiecare an. Alte boli grave de asemenea ucid. Și există vaccinuri împotriva multora. Și nu trebuie să le enumerăm pe toate. Dar în mod tradițional OSHA nu a reglementat nimic înainte în acest domeniu, domeniul vaccinurilor.

Pe baza separației puterilor din Constituție, Congresul trebuie să acționeze sau statele trebuie să acționeze dar OSHA nu are autoritate în temeiul statutelor actuale pentru a face acest lucru. Atunci când OSHA adoptă o regulă prin procesul său de reglementare, trebuie să treacă prin notificare și comentarii, iar acesta este o modalitate de a trage o agenție responsabilă. E un contrast între autoritatea OSHA de a emite un ETS și o reglementare obișnuită. Pentru exercitarea competenței sale în cursul normal, trebuie doar să constate că o reglementare este în mod rezonabil necesară, dar pentru un ETS, aceasta are nevoie de un standard necesar.

Nu este rolul Curții Supreme, să decidă în problemele de sănătate publică, dar este misiunea importantă a Curții să decidă cine ar trebui să acționeze în această situație în limita legilor și a Constituției. Statele au avut și au responsabilitatea de a supraveghea mandatele de vaccinare. Congresul a avut deja un an pentru a acționa asupra chestiunii mandatelor de vaccinare. După cum sublinia șeful justiției, se pare că guvernul federal acționează de la o agenție la altă agenție ca o soluție la incapacitatea sa de a determina Congresul să acționeze.

S-a pus întrebarea: „Ar putea Casa Albă, să zicem, să emită un ordin pentru toți angajații federali și ceea ce spune este ca fiecare angajat federal din orice agenție care are autoritate în temeiul unui statut, ceea ce înseamnă toți, să ceară celor pe care îi reglementează să insiste ca angajații lor să fie vaccinați?” Desigur că nu se poate spune că e legal. Dar este o politică puternică. Și asta s-a întâmplat. Și constatăm implicațiile.

Curtea a scris în opinia sa că mandatul de vaccinare sau testare este o „încălcare semnificativă în viața și sănătatea unui număr mare de angajați” și depășește condițiile de muncă pe care OSHA are autoritatea să le reglementeze și să îi permită „să reglementeze pericolele vieții de zi cu zi” ceea ce ar extinde semnificativ autoritatea guvernului federal.


Blocaj al mandatului de vaccinare a lucrătorilor federali


Un judecător federal din statul Texas a blocat vineri, 21 ianuarie 2022, mandatul administrației Biden de vaccinare împotriva coronavirusului pentru lucrătorii federali.
Judecătorul Jeffrey Brown, care a fost numit de fostul președinte Trump, a scris că ordinul a depășit autoritatea președintelui. Cazul este despre „dacă președintele poate, cu o lovitură de stilou și fără aportul Congresului, să solicite milioanelor de angajați federali să fie supuși unei proceduri medicale ca o condiție a angajării lor”, a scris Brown la Tribunalul Districtual din Galveston, Texas.
    
Pentru toate aceste ordine au trecut luni de zile ca să ajungă la un Tribunal federal pentru a fi judecate. Între timp au fost puse în aplicare, folosindu-se metode de manipulare. Prezint mai jos un material, Antidot pentru manipulare, foarte util, primit pe Facebook în 5 ianuarie 2022 scris de Păstorul Viorel Iuga, președintele Alianței Evangelice din România:


Antidot pentru manipulare


<<<Pentru că mulți încearcă manipularea maselor, vreau să-ți prezint câteva aspecte ce te vor ajuta să NU fii manipulat:

1. Nu te izola. Rămâi aproape de familie, de prieteni și de biserică. Unde este necesar, respectă distanțarea fizică, dar nu te distanța social, relațional și spiritual. Mai important decât orice altceva, apropie-te de Dumnezeu. El este Sursa pentru tot ce ai nevoie în aceste vremuri tulburi.
2. Informează-te bine. Nu te informa doar de la o sursă și în niciun caz doar de la sistemul secular. Caută opinia specialiștilor și a prietenilor sinceri. Mai presus de orice, crede Biblia! Adevărurile și principiile ei sunt valabile și astăzi.
3. Nu abandona. Cei ce ne vor răul sunt perseverenți. Ei vor repeta aceleași lucruri până vom obosi. Fii perseverent. Întărește-ți încrederea în Dumnezeu și continuă să rămâi statornic în cele sigure. Să nu le facem jocul. Să nu obosim înaintea lor.
4. Nu aprecia ”favorurile”. Într-o societate democratică, respectarea drepturilor de către autorități nu este un favor. Când unii vin cu soluții la problemele create de ei, nu trebuie priviți ca salvatori. Când ți se redau libertățile restricționate sau furate, nu te considera privilegiat.
5. Nu ceda mintal. Nu accepta gândul că nu are rost. Tot ce facem are rost. Dacă la un moment dat numărul persoanelor care luptă pentru respectarea drepturilor este mic, nu înseamnă că luptăm pentru o cauză pierdută. Istoria ne arată că transformările au venit și printr-un număr mic, format din persoane sincere, îndrăznețe și perseverente.
6. Nu te lăsa distras. Nu uita de problemele majore. Când alții vor să îți umple viața și mintea cu ceva minor, dar urgent, sentimental, nu uita de drepturile ce nu se pot negocia. Drepturile pierdute, indiferent pe ce motiv, nu pot fi recâștigate ușor.
7. Urmărește evoluția. Unele măsuri în detrimentul populației sunt luate progresiv. Să nu uităm de unde am plecat și să nu acceptăm tot felul de scuze. Folosește-ți mintea. Judecă! Manipulatorii apelează mult la nivelul sentimentelor. Fără a deveni insensibili, să nu abandonăm gândirea matură și discernământul. Cei care au ”progresat” cu pretențiile lor, nu se vor opri. Nebunia și dorința de control a unora nu are limite.>>>

”Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați !” v-o spun eu pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus (Marcu 13:37).

 

 

Diverse

Mesajul de Paști al Președintelui TRUMP

on 16 Aprilie 2020

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)PREȘEDINTELE:„Vă mulțumesc foarte mult...

Alegeri pentru Parlamentul României - 2020

on 02 Aprilie 2020

Cetățenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reședința în străinătate, ca...

CRIZA COVID-19 - Prelungirea VIZEI DE ȘEDERE ÎN SU...

on 19 Martie 2020

Toți cei interesați puteți accesa acest site unde veți găsi formularul și instru...

Permisul de conducere international

on 19 Martie 2020

Tipul de permis de conducere care se poate folosi în România dacă conducătorul a...

Pensionari români scutiți de impozit

on 18 Martie 2020

La primul forum media organizat de publicația RomanianTimes, sâmbătă 8 februarie...

O transformare tăcută dar puternică a SUA cu efect...

on 18 Martie 2020

Când președintele Statelor Unite Donald J. Trump amintește realizările de la pre...

Meditatii crestine

Ziua în care moartea a murit (I)

on 17 Aprilie 2022

„Moartea a fost înghițită de biruință. Unde îți este biruință, moarte? Unde îți...

Răsăritul cel de Sus și ajungerea la vederea Lui p...

on 25 Decembrie 2021

„Prin milostivirea milei Dumnezeului nostru, cu care ne-a cercetat pe noi Răsări...

Miracolele Crăciunului

on 25 Decembrie 2021

„Şi, fără îndoială, mare este taina evlaviei… „Cel ce* a fost arătat în trup a f...

Adversitățile - obstacole sau oportunități

on 20 Noiembrie 2021

„În ziua fericirii, fii fericit, şi în ziua nenorocirii, gîndeşte-te că Dumnezeu...

Foc străin

on 25 Octombrie 2021

IMPORTANŢA ASCULTĂRII DEPLINE DE DUMNEZEU “Fiii lui Aaron, Nadab şi Abihu, şi-au...

Suferința umană și suveranitatea lui Dumnezeu

on 22 Iulie 2021

„Suspinurile îmi sunt hrana de toate zilele, și jalea mi se varsă ca apa.” (Iov...

Orașe SUA

Un țap ispășitor al secolului XXI

on 23 Mai 2022

Gașca politică americană “a luat-o pe ulei” Țapul ispășitor era un animal folosi...

“Trenulețul” din Moldova

on 23 Mai 2022

Poate ca sunt eu mai sentimentala, poate ca trecutul cu tot ce-a fost bun, frumo...

Consulat itinerant la Seattle și Portland

on 17 Aprilie 2022

Vizite consulare (consulat itinerant) efectuate de echipa Consulatului General a...

Consulat itinerant în statul Georgia

on 17 Aprilie 2022

În perioada 7 – 10 aprilie 2022, o echipă a Consulatului General al României la...

Culoare și lumină - interviu cu pictorul Mihai Olt...

on 17 Aprilie 2022

“Artistul aparţine operei sale, şi nu opera artistului.”~ Novalis “Pe-un picior...

Vizite Consulare la Seattle si Portland

on 05 Martie 2022

Consulatul General al României la Los Angeles informează cetățenii români din no...

Politica

Cultura WOKE

on 17 Aprilie 2022

Vechiul sens al cuvântului definește “woke” (trezire) ca fiind pur și simplu „tr...

China pregătește calea Armaghedonului

on 25 Decembrie 2021

Suntem la încheierea unu alt an cu mari încercări și provocări pe plan spiritual...

COP26 – Promite dar nu rezolvă

on 20 Noiembrie 2021

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a avertizat luni, 1 Noiembrie 20...

Noul Cod Moral

on 26 Octombrie 2021

Pentru cei familiarizați cu această rubrică, cred că ați observat că încerc să s...

SEMNE ale vremurilor din urmă

on 22 Iulie 2021

Evenimentele lunii iunie 2021 m-au determinat să revin la o temă foarte actuală...

Semne ale vremurilor

on 17 Iunie 2021

La mijlocul lunii iunie 2021 au avut câteva întâlniri ale marilor puteri, care m...

Cultura

Un soldat pentru România

on 23 Mai 2022

Cu Rusia punând la încercare țara, în curând, voi trece și eu un prag cât un bas...

Familii periculoase

on 23 Mai 2022

Intr-o lume in care haosul este “noua ordine” de a trai Satan pare invingator pe...

Aprilie infernal, cu molime și război

on 17 Aprilie 2022

Zilele lunilor martie și aprilie, mai ales după echinocțiul de primăvară, aduc d...

Normal…! Care normal ?

on 17 Aprilie 2022

De multe ori in conversatiile cu copii mei obisnuiam sa spun “…dar nu e normal…”...

Despre patria lecturii ca așezare lăuntrică

on 04 Martie 2022

Ziua Națională a Lecturii onorează sacrificiile nevăzute făcute de-a lungul timp...

Castigand atentia lui Dumnezeu

on 04 Martie 2022

EFECTE NEFASTE INTR-UN TIMP DE BOALA Ai vrut vreodata sa-l impresionezi pe Dumne...