"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

De aproape 20 de ani scriu în publicația RomanianTimes, varianta tipărită și online, Semne ale vremurilor din urmă, ca și indicatoare de direcționare spre vremurile și soroacele din urmă, vremuri și soroace care nu sunt treaba noastră să le știm pentru că le știe numai Tatăl. Pentru ușurința în prezentare am folosit și folosesc acrostihul SEMNE: Semințiile lui Israel + Erezii + Muntele Templului + Nenorociri Noi + Esticii (Împărații Răsăritului).

Iată ce am scris în ediția din decembrie 2003 a publicației Romanian Times: <<<Franța a facilitat conferința de securitate globală, ID World 2003, la care o companie americană a anunțat apariția unui nou microcip ușor de injectat cu o siringă, în corpul uman. Invenția companiei americane „este destinată” să fie folosită pentru împiedicarea fraudelor apărute în tranzacțiile financiare fie a banilor lichizi (cash) ori a cărților de credit, fraude care se estimează la 48 de miliarde de dolari pe an la nivel bancar și industrial şi 5 miliarde pe an la nivel de consumatori. Marți 25 noiembrie 2003, în cuvântul rostit la conferință, Scott R Silverman, CEO of Applied Digital Solution, a declarat că acest microcip va fi folosit cu scop de securitate personală și cu scop financiar. Conferința a avut loc marți și miercuri (25-26 noiembrie 2003), la Charles de Gaulle Hilton și s-a concentrat la aplicațiile prezente, imediate și de viitor al noului sistem de identificare personală numit RFID (Radio Frequency Identification Device) folosit în tehnologie, biometrie, identificare și culegere de date personale precum şi tranzacții financiare.>>> 

De atunci, din 2003, am scris multe, spunând tot timpul că va veni vremea când microcipul RFID nu va fi împlântat ci va fi tatuat. Trăim vremuri, în 2020, când acest microcip, foarte curând, va putea fi văzut și folosit ca o pecete pe corp. S-au scris și se scriu multe despre această realizare tehnologică. Se vorbește foarte mult despre ea. Subiectul în discuție poartă titluri ca: ID2020, patentul  WO/2020/060606, vaccinul cu cip, vaccinul lui Bill Gates, etc. Materialul ce-l scriu pentru luna iulie 2020, va scoate la suprafață realitatea apariției tatuajului cu cip, și prezentarea ereziilor legate de acesta.

 

Organizația ID2020 și Brevetul WO/2020/060606


In mai 2016, la sediul central al Națiunilor Unite din New York, summit-ul inaugural a companiei ID2020 a reunit peste 400 de persoane pentru a discuta despre cum să se ofere identitate digitală tuturor locuitorilor pământului, inclusiv persoanelor în număr de peste 1,5 miliarde care trăiesc fără nicio formă de identificare recunoscută. ID2020 este o organizație neguvernamentală care pledează pentru identificarea digitală a miliardelor de persoane din întreaga lume.

ID2020 este o organizație public-privată în serviciul ONU care planifică ca până în 2030, să ofere identitate juridică tuturor oamenilor, inclusiv populațiilor cele mai vulnerabile din lume. Procesul de identificare incipient este favorizat de o ofertă financiară virtuală a individului (crypto currency system).

Sub Brevetul WO/2020/060606 s-a patentat Sistemul Monedei Digitale utilizând datele privind activitatea corporală. Brevetul a fost înregistrat la 26 martie 2020. Cererea de brevet a fost depusă de Microsoft Technology Licensing, LLC, condusă de Bill Gates, încă din 20 iunie 2019 și abia la 22 aprilie 2020, brevetul a primit statut internațional. Pe scurt, un microcip va fi introdus în corpul uman și care poate monitoriza activitatea fizică zilnică a unei persoane în schimbul unei monede digitale. Dacă sunt îndeplinite condițiile cerute, persoana respectivă primește anumite bonusuri care pot fi cheltuite la discreția purtătorului cipului.

Nivelul tehnologic la acare s-a ajuns este că microcipul poate fi introdus în corp, și în lichidul unui vaccin, cum ar fi vaccinul COVID-19. ”Tatuajul” invizibil care însoțește procesul sau vaccinul este format din puncte minuscule cuantice - cristale semiconductoare minuscule care reflectă lumina - care strălucesc sub o lumină infraroșie. Modelul de microcip este scos la suprafața pielii, folosind ace minuscule dizolvabile, făcute dintr-un amestec de polimeri și zahăr.

Numărul WO/2020/060606 conține trei “6”, dar, în mod evident, nu este exact cifra “666.” Brevetul în sine se concentrează pe urmărirea activității corpului prin intermediul tehnologiei purtabile, cum ar fi un ceas inteligent, microcomputer și nu face nicio mențiune despre microcipurile implantate.

Aici se poate citi textul oficial al brevetului. Pe Google, se poate găsi textul și în engleză,

”Activitatea corpului uman asociată cu o misiune specială oferită unui utilizator poate fi inclusă într-un proces de comunicare al unui sistem monetar digital (criptocurrency). Un sistem computerizat poate prelua informațiile de la corpul uman și transmite la un dispozitiv computerizat. E nevoie de un senzor care să poată prelua activitatea corpului utilizatorului. Datele privind activitatea corporală pot fi generate prin comunicarea cu senzorul. Sistemul monetar digital cuplat comunicativ la dispozitivul utilizatorului poate verifica dacă datele privind activitatea corpului îndeplinesc una sau mai multe condiții stabilite de sistemul monetar digital și să acorde avantaj financiar utilizatorului ale cărui date de activitate corporală sunt verificate”.

Moneda virtuală digitală (cryptocurrency) este o monedă invizibilă în care tehnicile de criptare sunt utilizate pentru a reglementa generarea de unități de monedă și pentru a verifica transferul de fonduri, care operează independent de o bancă centrală. Acum, în iulie 2020, se spune că sunt peste 1500 de monede digitale. Una foarte bine cunoscută este Bitcoin. Monedele digitale nu sunt operate fizic de bănci și cei ce le dețin, în America, trebuie să le declare la formele personale de taxe.

De reținut este că organizația ID2020, formată din mai multe companii are planul identificării populației lumii până în 2030 folosind tehnologia microcipului RFID

Unul din colaboratorii la organizația ID2020 este Elon Musk, CEO a companiei Tesla și coordonatorul grupului SpaceX.

 

42 de mii Sateliți în jurul pământului

Space Exploration Technologies Corp, cunoscută  ca SpaceX, este un producător aerospațial american, o companie de servicii de transport spațial cu sediul central în Hawthorne, Los Angeles, California. A fost fondată în 2002 de Elon Musk (cetățean al Africii de Sud, Canadei și Americii) cu scopul de a reduce costurile de transport spațial pentru a permite colonizarea pe Marte.

SpaceX are un centru în Redmond, Washington, care, găzduiește operațiunile Starlink de cercetare, dezvoltare, fabricație și control pe orbita terestră.

Starlink este o constelație de satelit construită de SpaceX pentru a oferi acces la internet. Constelația va consta în instalarea a aproximativ 42 de mii de sateliți lansați pe orbita Pământului la joasă înălțime (LEO = 335.9–1.325 km (208.7–823.3 mi)), care lucrează în combinație cu aparatele satelit terestre. Durata contractuală de finalizare a celor 42.000 sateliți este noiembrie 2027.

Luna trecută,13 iunie 2020, SpaceX a lansat 538 de sateliți Starlink. Până la sfârșitul lunii iulie sunt planificați instalarea altor în jur de o mie sateliți.

Suntem martorii unui program de monitorizare a populației lumii planificat până în 2030 și un plan de instalare a zeci de mii de sateliți, în jurul pământului până în 2027, program care va folosi tehnologia microcipului.

Microcipul sau mai precis Identificatorul pe bază de frecvența radio, (RFID = Radio Frequency Identificator Device), este un instrument de identificare a obiectelor, animalelor și persoanelor și care conectat la un sistem computerizat poate depozita și transmite informații. Ca și tehnologie, e folosit peste tot în viața de toate zilele fie că suntem sau nu în cunoștință de cauză. La ființe microcipul poate fi împlântat sau aplicat. Împlântarea microcipului creează un semn al locului unde este împlântat. La oameni este, de obicei, împlântat sub pielea dintre degetul mare și degetul arătător de la mână. Purtătorul poate folosi microcipul pentru a deschide uși, activa aparate electronice, activa computere, cumpăra produse, etc. Sfânta Scriptură menționează folosirea tehnologiei microcipului, ca un semn pe mână sau pe frunte. Găsim în Sfânta Scriptură semne pe mână sau pe frunte folosite pentru identificare a persoanelor pentru protecție, privilegiu special, apartenență.

 

Semne pe mână și pe frunte prezentate în Scriptură


Sfânta Scriptură nu menționează de nici un semn împlântat ci numai de semne, numite peceți, puse pe frunte sau pe mână.
Înaintea trecerii Mării Roșii la ieșirea din Egipt, Dumnezeu îi poruncește lui Moise să păstreze ca o aducere aminte, protecția de care au avut parte. Să-ți fie ca un semn pe mână și ca un semn de aducere aminte pe frunte între ochii tăi, pentru ca legea Domnului să fie totdeauna în gura ta; căci cu mână puternică te-a scos Domnul din Egipt. (Exodul 13:9 şi 16)

În cântecul de jale a lui Ezechiel referitor la nimicirea și pustiirea țării Israel celor protejați li s-a făcut un semn pe frunte:  Domnul i-a zis: Treci prin mijlocul cetății, prin mijlocul Ierusalimului, și fă un semn pe fruntea oamenilor, care suspină și gem din pricina tuturor urâciunilor, care se săvârșesc acolo... nu vă atingeți de nici unul din cei ce au semnul pe frunte! (Ezechiel 9.4, 6)

Ioan în Apocalipsa între sigiliul al șaselea și al șaptelea prezintă pecetluirea celor 144,000 din douăsprezece seminții ale lui Israel (câte 12 mii din fiecare seminție). Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru! (Apocalipsa 7.3) Ei vor fi protejați în timpul Necazului Unic din Istoria Lumii. Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeață, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, care n-aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu. (Apocalipsa 9.4). Sunt văzuți apoi cântând pe muntele Sionului: Apoi m-am uitat, și iată că Mielul stătea pe muntele Sionului; și împreună cu El stăteau o sută patruzeci și patru de mii, care aveau scris pe frunte Numele Său și Numele Tatălui Său. (Apocalipsa 14.1).

În timpul Necazului Unic din Istoria Lumii, bătrânul Ioan descrie apariția balaurului cu șapte capete și zece coarne, apariția din mare a fiarei cu zece coarne și șapte capete, apariția din pământ a fiarei cu două coarne, care vorbea ca un balaur. Fiarei care se ridica din pământ I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și să facă să fie omorâți toți cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13.15-17)

Sunt două grupe de semne sau peceți. Una pusă de Dumnezeu sau de trimiși ai lui Dumnezeu pentru cei ce sunt protejați de El și aparțin Lui. A doua grupă este semnul pe mână sau pe frunte obligat de fiară, dând privilegiul de a putea vinde și cumpăra celor care-l va purta.

Sunt două grupe de semne sau peceți. Una pusă cu scopul ca oamenii să fie protejați de Dumnezeu de urgiile ce vor veni. A doua grupă de semne e pusă cu scopul de recunoaștere a supunerii balaurului și a celor două fiare.

Sunt două grupe de semne. Una pusă de Dumnezeu, și alta pusă de oameni.

Semnul lui Dumnezeu este pus celor cunoscuți de Dumnezeu. Semnul fiarei este pus celor ce vor fi cunoscuți de fiară. Ca fiara să-și cunoască supușii, ei trebuie identificați.           

Tehnologia modernă pătrunde tot mai adânc în necesitatea identificării persoanelor individuale. Punerea semnului pe frunte sau pe mână are scopul identificării individului, iar la apariția fiarei va fi confirmarea supunerii în fața fiarei și privilegiul de a cumpăra și vinde.

 Deși mulți mesageri ai vremurilor din urmă, astăzi, apasă pedala atenționării împlântării cipului, vreau să vă informez, că deși se aplică același principiu al cipului împlântat, comunicarea informațiilor, la distanță prin sistemul de frecvența radio, aplicarea cipului pe pielea umană, mai specific pe mână sau pe frunte este o confirmare științifică, care într-adevăr ne spune că este un semn al vremurilor din urmă.

Așa cum am mai scris, sunt două părți ale corpului uman, științific, vizate pentru a fi folosite în tehnologiile RFID - IT: mâna umană și fața umană. Interesant este că experimentările se fac în domeniul comercial (unde se vinde și se cumpără).

 

Pecetea Bisericii lui Christos Domnul


Membrii Bisericii lui Christos Domnul nu sunt și nu vor avea parte de nici un semn sau pecete pusă oriunde pe corp
, pentru apostolul Pavel a scris: voi, după ce ați auzit Cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), ați crezut în El și ați fost pecetluiți cu Duhul Sfânt care fusese făgăduit. (Efes.1:13). El (Domnul Isus) ne-a și pecetluit și ne-a pus în inimă arvuna Duhului. (2 Cor.1:22). Drept urmare fiind pecetluiți cu Duhul Sfânt tot apostolul Pavel ne scrie:  Niciun cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud. Să nu întristați pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, prin care ați fost pecetluiți pentru ziua răscumpărării.. Orice amărăciune, orice iuțeală, orice mânie, orice strigare, orice clevetire și orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru. Dimpotrivă, fiți buni unii cu alții, miloși și iertați-vă unul pe altul, cum v-a iertat și Dumnezeu pe voi în Christos. (Efes.4:29-32)

 

Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați! - v-o spun pentru că de fapt a spus-o Domnul Isus în Marcu 13:37. (Va urma)

 

 

Diverse

Mesajul de Paști al Președintelui TRUMP

on 16 Aprilie 2020

10 aprilie 2020 ora 12:09 PM (ora locală)PREȘEDINTELE:„Vă mulțumesc foarte mult...

Alegeri pentru Parlamentul României - 2020

on 02 Aprilie 2020

Cetățenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reședința în străinătate, ca...

CRIZA COVID-19 - Prelungirea VIZEI DE ȘEDERE ÎN SU...

on 19 Martie 2020

Toți cei interesați puteți accesa acest site unde veți găsi formularul și instru...

Permisul de conducere international

on 19 Martie 2020

Tipul de permis de conducere care se poate folosi în România dacă conducătorul a...

Pensionari români scutiți de impozit

on 18 Martie 2020

La primul forum media organizat de publicația RomanianTimes, sâmbătă 8 februarie...

O transformare tăcută dar puternică a SUA cu efect...

on 18 Martie 2020

Când președintele Statelor Unite Donald J. Trump amintește realizările de la pre...

Meditatii crestine

Camera de sus - Cina Domnului cu ucenicii Săi

on 25 Martie 2024

 „Învățătorul îți zice: „Unde este odaia pentru oaspeți, în care să mănânc Paște...

Recenzia cărții Birul Cezarului și dreptul lui Dum...

on 23 Februarie 2024

Așa cum mi-am format obiceiul să-mi ridic poșta din căsuța poștală a casei în ju...

Semne ale vremurilor: Israel - „Never Again!”

on 21 Ianuarie 2024

La această rubrică de peste 20 de ani am scris și scriu ori de câte ori apar eve...

Înălțimile Golan și Ispitirea Domnului

on 21 Ianuarie 2024

„Au dat fiilor lui Gherşon dintre familiile leviţilor: din cealaltă jumătate a s...

Câmpul păstorilor din Betleem

on 21 Decembrie 2023

În ținutul acela, erau niște păstori care stăteau afară, în câmp, şi făceau de s...

Lansare de carte - BIRUL CEZARULUI și dreptul lui...

on 22 Noiembrie 2023

IntroducereStudiul de față este rezultatul dorinței de a clarifica această porun...

Orașe SUA

Vizita ambasadorului României în statele americane...

on 25 Martie 2024

Întâlniri cu comunitățile de români și întrevederi cu oficiali ai celor doua sta...

ISRAEL… Note de Drum (6)

on 24 Martie 2024

Ierusalim: Muntele Măslinilor, Grădina Ghetsimani, Pârâul Chedron, Cetatea, Via...

ISRAEL… Note de Drum (5)

on 23 Februarie 2024

Haifa – Marea Galileii Pornim la drum, de la Haifa, spre Marea Galileii. Caperna...

Lumina si culoare-interviu cu pictorul Timisoarei,...

on 23 Februarie 2024

“Arta te face mai bun, iti curata spiritul si te inalta spre divinitate…” ~ Seba...

ISRAEL… Note de Drum (4)

on 21 Ianuarie 2024

De la Ierusalim la Beer Sheeva și Muntele Carmel De la Ierusalim suntem pe drumu...

Părinții Americii - Alexandru Hamilton

on 21 Ianuarie 2024

“Nu ma astept niciodata la un lucru perfect de la un om imperfect.” ~ Alexandru...

Cultura

Sosirea Regilor României la Frasin

on 25 Martie 2024

În așteptarea minunilor, prințesă în regatul copilăriei Am pășit pe urmele regil...

Idolul politicos al Bisericii

on 25 Martie 2024

In ultimii 3 ani am gandit si interactionat pe marginea intrebarii despre cum a...

Limba de cultură, ethosul și înstrăinările

on 23 Februarie 2024

I. Destinul ultimului mohicanO temă fascinantă: jocurile copilului și ethosul tr...

Marmota pare simpatică dar nu ajută sufletul

on 23 Februarie 2024

Pana sa ajung in partea asta de lume nu am stiu de Ziua Marmotei. Stiam despre a...

Geniul : între mistică, legendă și victimele mitul...

on 21 Ianuarie 2024

Evocarea lui Mihai Eminescu la Ziua Culturii Naționale invită la numeroase itine...

Crize si binecuvantari

on 21 Ianuarie 2024

Crize si binecuvantari. Acestea sunt coordonatele reale ale vietii multora dintr...

Politica

Israel - în război de apărare pe trei fronturi

on 20 Octombrie 2023

O situație fără precedent, în Israel, când cel de-al 37-lea guvern era într-o pe...

Ținta FEM: Fără carne și lactate, mai puține haine...

on 24 August 2023

Semne ale vremurilor sunt evenimente unice ale zilelor noastre cu corespondență...

Semne ale vremurilor din urmă – SEMNE în SOARE

on 28 Iulie 2023

Semne ale vremurilor din urmă sunt evenimente unice ale zilelor noastre cu cores...

Inteligența Artificială folosită să predice, să re...

on 23 Iunie 2023

Semne ale vremurilor din urmă Semne ale vremurilor din urmă sunt evenimente unic...

Semne ale vremurilor din urmă

on 23 Martie 2023

Am scris și altădată că nu vă voi prezenta vremuri din urmă ci SEMNE ale vremuri...

Votul tău este foarte important pentru America

on 27 Octombrie 2022

Suntem din nou în fața unor decizii care ne vor afecta pe noi și familiile noast...