"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Stimati Romani, cititori ai publicatiei Romanian Times,

Ma numesc R.P. si as dori sa va aduc la cunostinta dumneavoastra o intimplare pe care nu am inteles-o atunci cind a avut loc, dar cu ajutorul unui  roman din Vancouver, WA, U.S.A. pe care eu l-am cunoscut in urma unui vis foarte clar, si am fost trimisa cu indicatii foarte clare si locul exact pentru a-l contacta pe numitul George Coman, despre care ati citit un mare articol in luna August 2010, unde va erau prezentate citeva aspecte din viata dinsului, si machete ale casei lui Elvis Presley. Ca dovada clara sunt si alte articole scrise intr-un ziar din Los Angeles, si unul din statul WA, in care este mentionat foarte clar intentiile foarte serioase a d-lui Coman, de a construi o mare casa de copii in Romania. In anul 2012 a primit aprobarea autoritatilor din statul WA, a fundatiei nonprofit, care se numeste: ABUNDANT LOVE CHILDREN’S HOME.

Salutari din Romania,

Asa a inceput depanarea misterului ce avea sa-mi schimbe paradoxal existenta.
Pentru voi, cititori si privitori straini trebuie sa va spun ca Romania este o tara din Europa, aproape nestiuta de o mare multime din SUA decat de la Geografie.

Eu sunt R.P., din aceasta tara, nascuta, crescuta, scolita si care traiesc destul de bine prin munca, perseverenta, curaj, rabdare aici la mine acasa.

Insa din noiembrie 2010 au inceput multe suparari in viata mea cauzate de moartea parintilor mei. I-am pierdut pe amandoi in 6 luni, in aceeasi zi de marti, data, ora. Mama a sfarsit la 75 ani, iar tata la 82 ani. Ei mi-au fost parinti, frati si surori si la apusul vietii lor mi-au fost copii. Lipsa lor mi-a deturnat viata. La inceput am incercat sa ignor absenta lor, apoi m-am revoltat strigand la Dumnezeu de ce asa? De ce amandoi atat de repede? Raspunsul nu a intarziiat sa apara. Astfel intr-o dupa amiaza de toamna a lui 2013 pe cand strigam la Dumnezeu de ce?, de ce ?, de ce ? am auzit spunandu-mi :
-De ce ma strigi? Sunt aici, de ce ma strigi ?
M-am speriat, m-am ridicat de pe genunchi, am cautat prin casa sa vad daca-i cineva care a putut sa-mi vorbeasca. Nu era nimeni.

Zilele erau extrem de grele pentru mine, dar noptile imi alinau sufletul, pentru ca in fiecare noapte veneau la mine in vis parintii. Dupa 3 ani tata mi-a zis: s-a incheiat un ciclu de viata cu noi, acum tu incepe un alt ciclu cu ,, CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN”

Au trecut vreo 4 luni tot gandindu-ma cine sa fie ,,CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN”
Si intr-o zi de martie 2014 navigand pe internet  am gasit macheta Graceland cu poze a unui ardelean chipes si cu un articol. In acel moment am avut un Deja Vu si parca vocea lui tata mi-a repetat: CEL CU CRAVATA DE PESTE OCEAN.

I-am scris un mesaj si i-am cerut numarul de telefon. Era 18 martie 2014. Apoi ne-am auzit si tata mi-a confirmat in vis ca el este. Si acesta este d-l George Coman din Cluj Napoca, plecat in SUA de peste 35 ani si care locuieste actualmente in Vancouver WA.

Inca din primele minute am inteles ce plan are el, iar eu m-am oferit a-i fi un sponsor substantial din valorificarea unor imobile proprietatea mea. Acest om mi-a schimbat gandirea facandu-mi-l cunoscut pe Dumnezeu, asa incat am inceput sa-i uit usor pe parintii mei, sa nu mai plang si sa am alte preocupari.

Acum sunt la gradinita, grupa mica  la clasa d-lui George Coman care ma invata abecedarul lui Dumnezeu. Da. La acest capitol sunt un mic ,,invatacel” chiar daca Dumnezeu mi-a dat minte si am 22 ani de carte. Abia acum inteleg cui ii datorez fapte bune pentru tot ceea ce sunt si am. Doar lui Dumnezeu. Atat.

Va iubesc pe toti cei care o sa va aplecati atentia asupra acestor randuri ale mele scrise pentru voi si astept ziua in care ne vom si vedea.

Cu mult drag
R.P.

Si totusi exista iubire,
Si totusi exista blestem,
Dau lumii, dau lumii de stire,
Iubesc, am curaj si ma tem !

Scurt istoric al proiectului GREENLAND


Intr-adevar a trebuit sa treaca foarte multi ani pentru ca acum sa inteleg foarte clar lucrarea Lui Dumnezeu pentru care El m-a pregatit inca de mic copil fiind. In fata frontierei ajungind pentru a fugi din tara, acum 34 de ani, m-am rugat pentru prima data in viata mea, spunind; Doamne Dumnezeule daca Tu ma ajuti sa trec frontiera, eu am sa ma pocaiesc. Dupa 3 minute a pornit o ploiae torentiala cu tunete si fulgere cum nu am vazut nici o data pina in ziua de astazi, timp in care am trecut frontiera, iar la 3 minute dupa ce am trecut s-a oprit toutul ca si cum nu ar fi picurat nici un strop.
Ajungind in Austria in lagar, in Februarie, s-a facut un botez in Viena la care am fost si eu candidat. Ajungind in fata multimii nu stiam ce sa spun dar am spus in gindul meu numarul 13, si am deschis Biblia dintr-o data si am citit de la acel nr. 13; Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te iau de mina dreapta si-ti zic: nu te teme de nimic, Eu iti vin in ajutor. (Isaia 41:13)  Intr-adevar asa a si fost in toate zilele vietii mele din totdeauna, fara ca eu sa inteleg in cei mai multi ani ai mei.


Dumnezeu ma pregatea pentru o lucrare si in acelasi timp El pregatea tot ce este nevoie in aceasta mare lucrare, fara ca cineva sa stie ce se intimpla. Incercarile mele au esuat toate de a-mi incepe visul si dorinta care era in mine de peste 25 de ani, si anume de a construi o casa de copii orfani in Cluj-Napoca unde si eu m-am nascut. In 2010 am construit macheta casei lui Elvis Presley, Graceland, tocmai pentru a aduna bani pentru orfelinat, dar toate incercarile mele au esuat in acest un an si jumatate de munca foarte serioasa. Pe urma m-am pus pe rugacuni foarte insistent si serios luni de zile, spunind; Doamne Dumnezeule te rog frumos scoate Tu inaintea mea oamenii si banii necesari in aceasta lucrare.


Dupa luni de rugaciuni am primit un mesaj de la o doamna si mi-a cerut nr. de telefon fiindca doreste sa ma sune. M-a sunat si dupa citeva zile de comunicare timp in care i-am spus planul meu, ea mi-a spus ca ea imi da niste proprietati cu o valoare enorma pentru proiectul meu. Timp de 3 zile nu puteam sa imi revin la starea normala, nu imi venea sa cred ce auzisem, desi totul era foarte real. Pe urma mi-a spus de visul pe care ea l-a avut si cum a fost trimisa cu exactitate la mine pentru acest motiv pentru a-mi da aceasta suma de mai multe milioane $. Si acum cind va scriu mi se umezesc ochii. Dumnezeu mi-a promis in urma cu 34 de ani ceva de care El s-a tinut de cuvint nu ca si noi.


Macheta care am facut-o acum 5 ani a casei lui Elvis Presley, Graceland, va fi construita la dimensiune reale si ea va fi inceputul casei de copii din Cluj-Napoca care se va mari de la an la an incit va cuprinde cu aproximatie un numar de 1500 de copii in decurs de 23-24 de ani cind va functiona la capacitatea maxima.


Nu numai atit, dar Dumnezeu are si alte mari lucrari de facut prin mine de care veti auzi si veti vedea cu siguranta cu totii si multe alte milioane de oameni din intreaga lume. Eu nu am fost orfan si nu am frati dar cu toate acestea am crescut timp de 7 ani la cea mai mare casa de copii din Romania, copil find. Deci se vede cum m-a pregatit Dumnezeu fara ca eu sa inteleg .
Va urma.

George Coman

 

Cultura

Scriitorii români, o punte de legătură solidă într...

on 21 Septembrie 2019

Condiția scriitorului român nu a fost considerată niciodată o chestiune importa...

Cat de mare este Dumnezeu tau?

on 21 Septembrie 2019

Care este atributul, calitatea ce iti place cel mai mult a lui Dumnezeu?

Libertate și Frică

on 25 August 2019

Nimic nou pe frontul de la Răsărit, am putea spune cu mâhnire, luând urma cetăț...

Ce este un străin pentru tine?

on 25 August 2019

A ramas unul din evenimentele de referinta ale istoriei. In anul 1936 Jocurile O...

Monseniorul Vladimir Ghika, Artistul

on 25 August 2019

Miezul uman adânc este revelat foarte târziu, dar în ultimii ani am aflat că în...

“Mihai Eminescu – Ediție de pribegie” – 70 de ani...

on 20 Iulie 2019

În 2019 se împlinesc 70 de ani de la înființarea Bibliotecii Române din Freiburg...

Politica

Schimbările Climatice și Escatologia

on 20 Iulie 2019

De peste 15 ani mă preocupă și am scris adesea la rubrica prezentă despre schimb...

Erezia Socialismului (4)

on 19 Iunie 2019

Pentru că, prinde tot mai mult rădăcini în America și se extinde chiar la conce...

Erezia Socialismului (3)

on 20 Mai 2019

La prezenta rubrică escatologică vă readuc în actualitate erezia de curând apăru...

Erezia Socialismului (2)

on 22 Aprilie 2019

La prezenta rubrică escatologică vă readuc în actualitate erezia de curând apăr...

Erezia Socialismului

on 20 Martie 2019

La prezenta rubrică escatologică vă aduc în actualitate erezia de curând apărută...

US Government Shutdown

on 21 Ianuarie 2019

(Închiderea temporară a guvernului SUA) Se întâmplă uneori ca și în cazul artico...

Orașe SUA

Dependența de Mediile Sociale - o hologramă modern...

on 21 Septembrie 2019

Trăim timpuri în care ne sufocăm în scris și în informație. Trăim o viață mai mu...

De ce Arizona e de neratat in vacanta ta?

on 21 Septembrie 2019

Cand spui Arizona, spui multe grade cu plus, in termometru si evident, cactusi....

A star is born!

on 21 Septembrie 2019

We live in an age where going to the movies became one of the most favorite acti...

Cum se desființează o țară

on 21 Septembrie 2019

Se ia o țară medie sau mică și se cumpără pe bucăți. Întâi combinatele, apoi fab...

Biserica Penticostală Philadelphia - 40 de ani de...

on 25 August 2019

În perioada 11-18 august, Biserica Penticostală Philadelphia din Portland Oregon...

Botez Nou Testamental la Biserica Penticostală Phi...

on 25 August 2019

La data de 4 august 2019 la Portland, statul Oregon a avut loc o sărbătoare anua...

Meditatii crestine

Încălzirea Globală și Escatologia

on 25 August 2019

De peste 15 ani mă preocupă și am scris adesea la rubrica prezentă despre schimb...

Strigătul Alexandrei!

on 25 August 2019

DEȘTEPTARE DUPĂ GLASUL LUI DUMNEZEU PRIN SCRIPTURI ȘI DUPĂ IMNUL ROMÂNIEI Dește...

Pozițiile lui Satan

on 20 Iulie 2019

(Ce spune Biblia despre Satan si intențiile lui) „Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentr...

Cartea lui Dumnezeu

on 20 Mai 2019

(Scurtă perspectivă asupra Bibliei) „Eu cred că Biblia este cel mai mare dar da...

Învierea lui Isus Christos = Beneficiile Învierii

on 21 Aprilie 2019

“Și dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel...

Moartea și Învierea lui Isus Christos

on 20 Martie 2019

”V-am învăţat înainte de toate, aşa cum am primit şi eu: că Hristos a murit pent...

Diverse

Festivalul Filmului European, la Chicago

on 20 Martie 2019

Inaugurarea de catre Consulatul General al Romaniei la Chicago, impreuna cu Cent...

Formular listă susținători – Alegeri europarlament...

on 20 Februarie 2019

Dragi prieteni din diaspora nord-americană, După cum v-am informat deja, Monitor...

Peter Costea - Candidat INDEPENDENT la alegerile p...

on 20 Februarie 2019

Dragi români din diaspora nord-americană: mă numesc Peter Costea, sunt avocat și...

Interviu cu Preotul pensionar Mircea Leb

on 21 Ianuarie 2019

Interviul dat publicației RomanianTimes de Preotul pensionar Mircea Leb, pentru...

Opera lui Mihai Eminescu devine aplicaţie pentru t...

on 15 Ianuarie 2019

Opera lui Mihai Eminescu devine aplicaţie pentru telefonul mobil, în urma unui p...

2019 - un an greu pentru România și Republica Mold...

on 03 Ianuarie 2019

2019 se anunță un an greu pentru România și Republica Moldova. Pentru că este un...