"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Suntem din nou în fața unor decizii care ne vor afecta pe noi și familiile noastre.

Scriu acest articol, cu ceva emoții, la evenimentele petrecute săptămâna aceasta în Israel. De 20 ani, la rubrica escatologică a publicației RomanianTimes, am scris printre altele, că va veni vremea, când teritoriile promise de Dumnezeul cerului și al pământului, poporului Israel vor fi date și recunoscute. Amintesc o sumarizare a unor articole sub titlul Evreizarea Canaanului cu următoarele idei principale: Poporul Israel, format din douăsprezece seminţii va fi adunat din toate ţările, scos dintre neamuri, din cele patru capete ale pământului (est, vest, nord, sud) şi aşezat în ţara promisă părinţilor lor, lui Avraam, Isaac şi Iacov, unde vor avea drepturi depline;

    Pentru că, prinde tot mai mult rădăcini în America și se extinde chiar la concetățenii mei români și copiii lor, mă simt obligat să vă readuc în actualitate EREZIA SOCIALISMULUI, care, mulți dintre noi am trăit-o nu avem voie să tăcem.

La prezenta rubrică escatologică vă readuc în actualitate erezia de curând apărută în America și care, noi, care am trăit-o nu avem voie să tăcem. Este EREZIA SOCIALISMULUI.

             La prezenta rubrică escatologică vă readuc în actualitate erezia de curând apărută în America și care, noi, care am trăit-o nu avem voie să tăcem. Este EREZIA SOCIALISMULUI.

La prezenta rubrică escatologică vă aduc în actualitate erezia de curând apărută în America și care, noi, care am trăit-o nu avem voie să tăcem. Este EREZIA SOCIALISMULUI.    

(Închiderea temporară a guvernului SUA)

 

            Se întâmplă uneori ca și în cazul articolului prezent să mă rezum în a da răspuns cititorilor cu privire la unele din evenimentele actuale. Și văzând că subiectul nu a fost atacat de alți colaboratori, în prezenta ediție, mă simt obligat să-l reliefez.

Desigur că toți suntem conștienți de viteza cu care se transmit știrile și asta este una din rațiunile pentru că foarte multe dintre ele sunt nedocumentate și sunt preluate așa cum se transmit. De aceea este extrem de important să fim treji, să veghem și să promovăm adevărul.

            În ediția din septembrie 2018 intenționez să atrag atenția cititorilor la câteva evenimente curente spre care trebuie să ne poziționăm în mod corect.

De peste zece ani mă preocupă și am scris adesea la rubrica prezentă despre schimbările climatice, care au fost și sunt privite sub aspect științific, religios, politic, social și economic. Desigur că în toate laturile acestor aspecte vom găsi pro și contra argumente, și de aceea voi prezenta câteva realități existente, care își au un corespondent scriptural.

14 mai 2018 | Biroul de presă al Casei Albe - Washington D.C. - Putătorul de Cuvânt Paul Ryan  a emis astăzi următoarea declarație: "Astăzi demonstrăm prietenie. Este vorba de o legătură neclintită care datează din această zi a anului 1948 - când prin declarația președintelui Truman, Statele Unite ale Americii a devenit prima țară care a recunoscut independența Israelului. Acum, mai mult de cinci decenii după reunificarea Ierusalimului, acest oraș sfânt primește acasă ambasada noastră. Dedicarea de azi este mult mai mult decât simbolică - este o reafirmare concretă a angajamentului Americii față de statul evreu și de poporul său. America este alături de Israel recunoscând Ierusalimul ca fiind capitala sa veșnică, capitala strămoșească a poporul evreu - fără a mai fi divizată vreodată ".