Home Emanuel Pavel Comunitatea romana-canadiana din Vancovuer alaturi de Familia Bodnariu
Comunitatea romana-canadiana din Vancovuer alaturi de Familia Bodnariu PDF Print E-mail
Written by Emanuel C. Pavel   
Saturday, 23 April 2016 01:48

Sensibilitați de suferința și presiunea emoțională la care este supusă familia Bodnariu – părinții și cei 5 copii - zeci de mii de oameni din 4 continente au ieșit în stradă în principalele capitale din Europa, metropole din SUA, Canada și Australia în cadrul unui protest global care s-a desfășurat sâmbătă 16 aprilie 2016.

 

Protestul s-a dorit a fi o altă formă de susținere a familiei Bodnariu, un act de solidaritate umană și în același timp vrea să atragă atenția asupra unor practici abuzive ale organizației Barnevernet.

 

 

Comunitatea română-canadiană din Vancovuer Area incluzând lideri locali, ai comunităților creștine-bisericești, oameni de afaceri și reprezentanți ai societății civile s-au alăturat acestui demers impresionant împreună cu majoritatea membrilor din bisericile creștine române din zonă.


Manifestarea de susținere a familiei Bodnariu care a inclus aproximativ 400 de personae a avut loc  în fața Consulatului Norvegian din Vancouver după care a avut loc un marș pe Georgia St. până la Vancouver Arts Gallery.

 

Last Updated on Monday, 25 April 2016 00:04
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website