"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Sensibilitați de suferința și presiunea emoțională la care este supusă familia Bodnariu – părinții și cei 5 copii - zeci de mii de oameni din 4 continente au ieșit în stradă în principalele capitale din Europa, metropole din SUA, Canada și Australia în cadrul unui protest global care s-a desfășurat sâmbătă 16 aprilie 2016.

 

Protestul s-a dorit a fi o altă formă de susținere a familiei Bodnariu, un act de solidaritate umană și în același timp vrea să atragă atenția asupra unor practici abuzive ale organizației Barnevernet.

 

 

Comunitatea română-canadiană din Vancovuer Area incluzând lideri locali, ai comunităților creștine-bisericești, oameni de afaceri și reprezentanți ai societății civile s-au alăturat acestui demers impresionant împreună cu majoritatea membrilor din bisericile creștine române din zonă.


Manifestarea de susținere a familiei Bodnariu care a inclus aproximativ 400 de personae a avut loc  în fața Consulatului Norvegian din Vancouver după care a avut loc un marș pe Georgia St. până la Vancouver Arts Gallery.