Home
20 de ani de televiziune romanesca la Chicago PDF Print E-mail
Written by Marian Petruța; Chicago   
Thursday, 27 November 2014 11:36

Televiziunea de limbă română din Chicago RTN (Romanian Television Network) a sărbătorit luna trecută, 20 de ani de existenţă, de promovare a limbii, culturii, tradițiilor şi spiritualității noastre românești în Statele Unite. La eveniment au fost invitaţi şi au luat parte români din comunitate, lideri spitituali, de la diferite biserici româneşti evanghelice şi ortodoxe din zonă, dar şi americani, care au avut diferite contribuţii şi colaborări cu RTN de-a lungul anilor. Printre cei prezenţi s-a numărat şi consul general al României la Chicago, Excelenţa Sa domnul George Predescu. Acesta a felicitat longevitatea acestei instituţii media româneşti, şi-a transmis totodată un mesaj de salut din partea ambasadorului României la Washington D.C.

 

Evenimentul desfăşurat la biserica Philadelphia a conţinut, pe lângă un program religios, muzical vocal şi instrumental, si un scurt istoric al celor 20 de ani, urmat apoi de mesaje de salut şi încurajare, venite din partea invitaţilor prezenţi, transmise direct de la microfon sau prin intermediul mesajelor video înregistrate.

Invitaţii au avut apoi parte de o masă festivă în cadrul căreia s-a oficiat recunoașterea publică a celor care de-a lungul timpului au contribuit sub diferite forme la promovarea şi continuitatea acestui proiect media românesc. La eveniment au mai fost prezenţi Jerry Rose de la Total Living Network şi TVR Internaţional reprezentat prin doamna Stela Nacu.

 

Last Updated on Thursday, 27 November 2014 11:37
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website