Home
Sa nu ne razbunati! PDF Print E-mail
Written by Ruxandra Vidu   
Sunday, 20 November 2016 14:15

Reflection Books este o editura bilingvă care promoveaza tradiția și cultura românească. În editura noastră veți găsi literatura româneasca în limba româna și limba engleză, cărți bilingve (româna și engleză), cărți pentru copii, basme ilustrate, cărți de colorat pentru copii, cărți de istorie și tradiții românești, cărți de bucate românesti și multe alte publicații.

Printre autori se numără autori contemporani și clasici, din România sau din lume.

 

Anul acesta, Reflection Publishing a publicat traducerea în limba engleză a cărții „Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia” culese de Monahul Moise. Traducerea este făcută de Octavian Gabor.

În cartea sa, “Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia”, Monahul Moise Iorgovan pune accentul pe partea spirituală a istoriei recente a românilor. Ca urmare, s-a constituit o adevărată arhiva cu interviurile şi mărturiile foştilor deţinuţi politici, figuri şi întâmplări deosebite din temniţele comuniste. Acest prim volum ne pune în faţă drama celei mai pătimite părţi a pământului românesc, Basarabia. Volumul prezintă “mărturii despre suferinţele sfinţilor din Basarabia” îndurate odată cu deportările în Siberia, adevăruri zguduitoare, pe care regimul comunist şi-a dat toată străduinţa să le şteargă din istorie.

Cartea se afla de vanzare pe Amazon.com si Barnes and Noble.

 

Last Updated on Sunday, 20 November 2016 14:17
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website