Home
Ro Stage va invita la teatru PDF Print E-mail
Written by Marian Petruța; Chicago   
Tuesday, 17 May 2016 12:31

În zilele de 29 și 30 mai la Chicago se va juca spectacolul de teatru “Nici acum...nu știu misterul” avându-i în distribuție pe actorii Simina Contraș și Adrian Grigoraș. Evenimentul este o colaborare dintre compania Ro Stage Theatre din Chicago și Teatru Become din Sibiu.

Spectacolul este o metaforă îndrăzneață a raportului emotional și social dintre un bărbat și o femeie. Prezintă întâmplările unui tânăr în încercarea de a descifra cea mai mare enigmă a lumii: FEMEIA! Ființa care creează suspansul și misterul vieții.

 

Un spectacol plin de umor structurat pe textele comice ale unor scriitori de renume: Ion Pribeagu, George Topârceanu și Ion Minulescu.

Cele două spectacole vor avea loc la Trap Door Theatre în Chicago de la adresa 1655 W Courtland, de la 8:00PM.

Încasările de la cele două spectacole vor fi utilizate la turneul pe care actorii Trap Door îl vor face vara aceasta în Europa, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și în Ungaria, unde vor participa cu piesa “How to Explain the History of Communism to Mental Patients” scrisă de dramaturgul Matei Vișniec, montată aici la Chicago.

Locurile fiind limitate, pentru rezervări puteți trimite un email pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau accesând pagina www.facebook.com/rostagetheatre

 

Last Updated on Tuesday, 17 May 2016 12:33
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website