"Cercetați toate lucrurile, si păstrați ce este bun!"

Apostolul Pavel

Intenționat am lăsat să treacă timpul, ca să scriu impresiile mele despre întâlnirea Desculți, care sa desfășurat în Biserica Baptistă Betania din La Habra, LA. California, in 17-19 Iunie, 2016.

Această întâlnire a fost, este un vis o dorință împlinită. De când s-au transmis întâlnirile Desculți, de la Hickory(2007),

în fiecare an, eu împreună cu soțul meu și în ultimii ani parțial și cu băieții noștrii, urmăream transmisiile directe ale întâlnirii.

Cântăm de răsuna casa împreună cu desculții, radeam, ne rugam, ascultam marturiile dar si plângem de bucuria că simteam Duhul lui Dumnezeu și pacea Lui care ne cuprindea inimile. De fiecare data ziceam,’’ trebuie să mergem și noi’’, dar totdeatna eram foarte ocupați. 

 

Cu doi ani în urmă stând așa și urmărind întâlnirea Desculți, soțul meu a exclamat’’ ce ar fi să facem la noi la biserică Întâlnirea Desculți, să vina desculții la Los Angeles’’ și fără să șovăie a început să vorbească cu liderii bisericii. Noi credeam că totul va merge că pe roate, însă au fost personae care necunoscând această întâlnire au fost sceptici și îndoielnici. Împreună cu soțul meu am pus această dorință înaintea lui Dumnezeu în rugăciune,

nu a fost ceva care trebuia cu tot dinadinsul să se întâmple, doream doar o reînviorare, o scânteie care să aprindă mai tare focul bucuriei de al lăuda pe Dumnezeu cu toată inimă, și cu acest gând am cerut lui Dumnezeu, dacă este voia Lui să fie această întâlnire, să se înfăptuiască.

Desculți la LA, a fost un act de curaj prin credință, și din partea organizatorilor din LA dar mai ales din partea celor care conduc această întâlnire, fără de care Desculți nu ar mai fi Desculți.

Desculți la LA a fost o întâlnire reușită, atmosfera, cântările, mărturiile au fost deosebite. Cântare comună, care este unul din punctele principale de închinare al desculților, nea dus de ne simțeam ca pe aripi de vultur, acuma eram pe vârf de munte, acuma eram în vale,

acuma cântăm cântări unde aveai nevoie de tot aerul din plămâni și toată puterea și energia, când se cântau cântări de glorificare,

acuma cântăm cântări unde din cauza lacrimilor și a nodului în gât, vroiai doar să șoptești cântarea în care recunoșteai jertfă lui Hristos pentru tine.

Nu a existat cântare cântată în timpul căreia să nu te treacă fiorii.

Vineri seara, tinerii au avut o seară specială de tineret, uimitot să stea tinerii în biserică de la 6:00-7:30 apoi de la 8:00 – 10:00 si sa nu fie plictisiti.

În fiecare zi parcă nu ne mai ajungea timpul, ce sunt 3-4 ore de lăuda și închinare la fiecare program, când Duhul Sfânt este simțit, ai vraea să nu se mai termine.

Programele au fost transmise în direct, surpriza mare a fost că la fiecare program numărul celor care vizionau în direct, a depasit 1000 de personae, la fiecare program!

Desculți Friday Night Pt. 1

Viewers 1,527

Desculți Friday Night Pt. 2 The Youth Program

Viewers 1,196

Desculți Saturday AM

Viewers 1,701

Desculți Saturday, PM

Viewers 1,138

Desculți Sunday AM

Viewers 1,684

Bucuria seganilor, a aradenilor a fost nespusă, au fost personae care s-au revăzut după 30-35 de ani. S-au închegat prietenii, și relații, s-au făcut multe poze, care vor fii perle de aducere aminte peste ani!

Încă sunt în acel extaz, doar amintindu-mi, deaceia am last să treacă timpul să fiu sigură că nu au fost doar emoțiile de moment. Ce trăiești la ÎNTÂLNIREA DESCULȚI, este ceva ce-ți marchează viață, este imposibil să simți bucuria Duhului Sfânt și să nu vrei din nou acea bucurie, sau să nu fii dornic de al lăuda pe Dumnezeu în fiecare zi! După această întâlnire, de mai multe ori in biserica, cei din față, îndemnău biserica, să cânte ca la Desculți sau în spiritual Desculți. Absolut această întâlnire a avut un impact pozitiv în viață fiecărui participant! Mulțumim lui Dumnezeu care a facaut această întâlnire posibilă, mulțumim celor care au jertfit prin slujirea și participarea lor, ați observant că nu am dat nume, sunt foarte mulți de amintit și nu vreau să uit pe cineva.

Toată gloria și închinare să fie a lui Dumnezeu!

 

Florina Bonca

LA. California, August/8/2016