Home
DACĂ DORIŢI SĂ STUDIAŢI ÎN ROMÂNIA PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 22 July 2016 12:06

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiiţifice a publicat Metodologia privind școlarizarea românilor de pretutindeni (cu domiciliul stabil în Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Balcani și Diaspora) în învăţământul preuniversitar şi superior de stat şi particular din România, începând cu anul universitar 2016-2017.

 

Astfel, românii care au domiciliul stabil în străinătate pot studia pe locurile fără plata taxelor de școlarizare cu bursă dar și pe locurile fără plata taxelor de școlarizare fără bursă, în învățământul superior de stat din România, la programe de studii de licenţă, masterat şi doctorat acreditate.

 

Metodologia şi oferta locurilor alocate pentru românii de pretutindeni, pe instituții de învăţământ superior şi ţări, sunt publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, aici: http://www.edu.ro/index.php/articles/24551.

De asemenea, metodologia şi oferta locurilor repartizate românilor de pretutindeni în unitățile de învățământ preuniversitar acreditate din România, începând cu anul școlar 2016 – 2017, pot fi consultate aici: http://www.edu.ro/index.php/articles/24550.

 

Last Updated on Friday, 22 July 2016 12:06
 
Copyright © 2007-2017 Romanian Times. All Rights Reserved!
Please visit romaniantimes.org for the past articles!
 

Revista in format electronic

Editii anterioare

Banners

Polls

Spuneti-va parerea despre acest website